Πόσο κοστίζει το μικρό τσαντάκι της Τάμτα;

Το φόρεσε και πήγε για σουβλάκι με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο κοστίζει το μικρό τσαντάκι της Τάμτα;

Η αγαπημένη σε όλους Τάμτα σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον δικό της αγαπημένο, Πάρι Κασιδόκωστα. Ωστόσο, σε μια από αυτές ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους τσάκωσε! Όπως πάντα απλή και λαμπερή τράβηξε τα βλέμματα με το στιλ της και εννοείται πως βρήκαμε τα πάντα για το look της, μέχρι και πόσο κοστίζει το μικρό της τσαντάκι.

Το υπέροχο αυτό ζευγάρι βρέθηκε στην πλατεία της Γλυφάδας κι αφού έφαγε το σουβλάκι του σε κάτι σκαλιά και έβγαλαν selfie - δείτε εδώ όλο το φωτορεπορτάζ - αποχώρησαν για το σπίτι τους. Η ομάδα του Youweekly.gr, λοιπόν, έψαξε κι έχει όλες τις λεπτομέρειες για το σύνολο της Τάμτα, από ποια εταιρεία είναι το κάθε ένα κομμάτι αλλά και πόσο κοστίζει. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Τάμτα Πάρις Κασιδόκωστας

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Τάμτα - Πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι

Η Τάμτα σε αυτή την εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει jumper Balenciaga που κοστίζει 795€, φόρμα Valetements που κοστίζει 630€, τσάντα Gucci που κοστίζει 840€ και sneakers Off-White που κοστίζουν 195€.

Πέντε χρόνια μαζί Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας

«Δεν έχω κάνει φοβερή προσπάθεια να κρύψω τη σχέση μου με τον Πάρι. Δεν είμαι άνθρωπος που θα προκαλέσω. Από τη στιγμή που μπήκε σε μια μορφή η σχέση δεν προσπαθώ να το κρύψω, ούτε να το προβάλω», είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια για τον πενταετή πλέον δεσμό της με τον γνωστό επιχειρηματία και παραγωγό. Ο τρόπος που διαχειρίζονται και οι δύο τη σχέση τους είναι υποδειγματικός, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δημοσιοσχετίστικη πρακτική και δείχνοντας πως είναι ένας έρωτας που έχει ουσία και μια βαθιά αγάπη!