«Τσάκωσαν» την Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο και το leather jacket της δεν πέρασε απαρατήρητο

Φοριέται σε όλες τις εμφανίσεις σου, πρωινές η βραδινές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τσάκωσαν» την Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο και το leather jacket της δεν πέρασε απαρατήρητο

Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Φαίης Σκορδά μαζί με τον σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο το leather jacket της δεν γίνεται να μην το είδες, αφού δεν περνάει απαρατήρητο. Μάλιστα, σου ανακαλύψαμε που μπορείς να το βρεις και ποια είναι η τιμή του.

Ένα δερμάτινο μπουφάν μπορεί να φορεθεί από το πρωί για καφέ αλλά και για τις δουλειές, έως και αργά το βράδυ για ποτό, πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ωστόσο φόρεσε το κατάλληλο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Φαίη Σκορδά, με το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο στα νότια προάστια. Το ζευγάρι αναχωρούσε από την περιοχή της Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες θα ήταν αδιανόητο αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, καθώς ήταν πολύ προσεκτικοί στην κάθε τους κίνηση, ενώ όλες οι συναντήσεις τους γίνονταν σε σπίτια φίλων.

Η Φαίη Σκορδά όπως πάντα ήταν άκρως εντυπωσιακή, επιλέγοντας ένα total black outfit, το οποίο ωστόσο «έσπαγε» το λευκό μπλουζάκι της. Σε αυτό όμως που «κολλήσαμε» ήταν το leather jacket της, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας.

Που θα βρες το leather jacket της Φαίης Σκορδά

Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα των BSB που είναι η αγαπημένη αλυσίδα της παρουσιάστριας. Κοστίζει 69,90€.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος σύντροφος

Να πούμε πως η ΦαίηΣκορδά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Είναι πάλι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η νέα της σχέση μπορεί να μην έχει κάνει δηλώσεις πάρα μόνο μια στην οποία ήταν πολύ αμήχανη, ωστόσο δεν κρύβει λεπτό το πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον Νίκο Ηλιόπουλο.