Με αυτό το φόρεμα την Πάολα δεν την έχετε ξαναδεί - Δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που φοράει σήμερα

Εσείς θα το φορούσατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτό το φόρεμα την Πάολα δεν την έχετε ξαναδεί - Δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που φοράει σήμερα

Η Πάολα πάνω στην πίστα των νυχτερινών κέντρων που εμφανίζεται πάντα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Με αυτό το φόρεμα όμως δεν έχετε ξαναδεί. Μάλιστα, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που φοράει πλέον σήμερα.

Η τραγουδίστρια από ότι έχουμε δει σε φωτογραφίες και βίντεο από τις εμφανίσεις, συνήθως φοράει ρούχα σε μαύρο χρώμα αλλά και γενικά σκούρες αποχρώσεις. Τα περισσότερα σύνολα της είναι στενά μίνι, αφού έχει απίστευτα πόδια.

Πολλά fan account της Πάολα στο Instagram μοιράζονται διάφορες στιγμές από όλα τα χρόνια της καριέρα της. Πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από τα παλιά. Συγκεκριμένα, πολύ πιο πριν από τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκαν με τον πιο απίστευτο τρόπο.

Η τραγουδίστρια τότε φορούσε ένα πολύχρωμο φόρεμα, κάτι που πλέον δε συνηθίζει να φοράει.

Πάολα: Έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της!

Η Πάολα έβαλε μαύρο φόρεμα με «επικίνδυνο» άνοιγμα! Κόλλησαν όλοι με αυτό που κράταγε στα χέρια της και σίγουρα θα θυμάστε και εσείς αυτή την εμφάνιση!

Πολύ πριν γίνει το σήμα κατατεθέν ο χορός της, η Πάολα προκαλούσε φρενίτιδα με αυτό που κράταγε στα χέρια σε κάθε της εμφάνιση! Η ίδια, πήγαινε πακέτο με το κατακόκκινο μικρόφωνό της και οι θαμώνες από τα μαγαζιά, έβγαζαν μέχρι και φωτογραφίες με αυτό!

Εμείς, ανακαλύψαμε μια φωτογραφία από το παρελθόν με βίντεο ντοκουμέντο, την ώρα που εκείνη κάνει τον γνωστό της χαμό και αντί να τραβάνε αυτό σε βίντεο, έχουν φάει κόλλημα με αυτό που κράταγε στο χέρι της, το μικρόφωνο! Δείτε το βίντεο από το Instagram:

Να θυμίσουμε βέβαια και ένα άλλο βίντεο viral με τον επικό της χορό...