Πάολα: Τους «τρέλανε» όλους πάνω στην πίστα! Την «έπνιξαν» τα λουλούδια που της πέταξαν!

βίντεο ντοκουμέντο!

Πάολα: Τους «τρέλανε» όλους πάνω στην πίστα! Την «έπνιξαν» τα λουλούδια που της πέταξαν!

Η Πάολα τους «τρέλανε» όλους πάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Οι θαμώνες την «έπνιξαν» στα λουλούδια που της πέταξαν.

Έχει καταφέρει από τα πρώτα κιόλας βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια της και σήμερα να γίνει από τις κορυφαίες λαϊκές Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και κάθε βράδυ γίνεται χαμός.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα δημοσίευσε ένα βίντεο όπου είδαμε οι θαμώνες του μαγαζιού να την έχουν «πνίξει» από τα πολλά πανέρια με λουλούδια που έριξαν στην πίστα.

Πάολα: Έβαλε φόρεμα και τρέλανε κόσμο με τον χορό της! Αν τον κάνεις, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου!

Η Πάολα έβαλε φόρεμα και τρέλανε κόσμο με τον χορό της! Αν τον κάνεις, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου και έχουμε το βίντεο με το πιο καυτό στιγμιότυπο!

Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε να χορεύει στο μαγαζί που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και τα έσπασε κανονικά! Η Πάολα έβαλε το διάφανο φόρεμά της, για το οποίο ήδη σου έχουμε μιλήσει και προκάλεσε ταραχές!

Μάλιστα η ίδια, ανέβασε και το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram της και σου προτείνουμε να τον δεις προσεκτικά! Αν τον κάνεις κι εσύ, θα γυρίσει μέχρι και ο πρώην σου! Ιδού λοιπόν το απόλυτο βίντεο:

Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα με μπότες που κοστίζουν 89 ευρώ! Είναι ασημί με μαύρη λεπτομέρεια!

Με μπότες που κοστίζουν 89 ευρώ ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Πάολα. Είναι σε ασημί χρώμα με μαύρη λεπτομέρεια.

Η τραγουδίστρια έχει αλλάξει στέκι εδώ και αρκετές εβδομάδες και πλέον τραγουδά στην Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό της, τον Νίκο Κουρκούλη.

Η Πάολα, λατρεύει ένα συγκεκριμένο είδος παπουτσιού και το έχουμε δει να το φορά σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της επί σκηνής του νυχτερινού κέντρου.

Πρόκειται για το στιλ cowboy. Οι παρακάτω που φόρεσε είναι από την εταιρία Mark Milan και έχουν «κάψει» καρδιές με το σχέδιο τους.

Πάολα μπουζούκια

Μπότες cowboy

Η Πάολα επιλέγει εμφανίσεις που «ανάβουν» τα αίματα, ωστόσο την έχουμε δει πάνω στη σκηνή και με αθλητικά παπούτσια.