Πάολα: Έβαλε διάφανο outfit! Όλο το μαγαζί έπαθε αμόκ και κοιτούσε την εμφάνισή της!

Δεν θα πιστέψετε τι φόρεσε!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πάολα: Έβαλε διάφανο outfit! Όλο το μαγαζί έπαθε αμόκ και κοιτούσε την εμφάνισή της!

Όλο το μαγαζί έπαθε αμόκ και κοιτούσε την εμφάνισή της! Η Πάολα έβαλε διάφανο outfit και έκανε τους πάντες να "τρελαθούν" στο κοινό!

Η γνωστή τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει στις λαμπερές της εμφανίσεις, κάτι το οποίο έκανε για ακόμη μια φορά!

Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή και όπως ήταν αναμενόμενο το κοντό της φόρεμα, με διαφάνιες δημιούργησε "πανικό". Η τραγουδίστρια, έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, και γράφει την δική της ιστορία με κάθε της εμφάνιση.

Δείτε και μόνες σας την υπέροχη εμφάνιση που "μαγνήτισε" τα βλέμματα!

Να σημειώσουμε επίσης πως πρόσφατα "έπεσε" βόμβα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, όπως είχαν προειδοποιήσει.

Πάολα: Φόρεσε κοντή φούστα και με το χορό της έκανε όλο το μαγαζί να πάθει αμόκ! Γυάλιζε ολόκληρη!

Κοντή φούστα φόρεσε η Πάολα και με το χορό της πάνω στην πίστα έκανε όλο το μαγαζί να πάθει αμόκ. Γυάλισε ολόκληρη η τραγουδίστρια.

Σε κάθε εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται προκαλεί χαμό με τα τραγούδια της και τις κινήσεις της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε είδαμε την Πάολα να χορεύει και όλο το μαγαζί να παθαίνει αμόκ με τον χορό της και το σώμα της.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά είχαν προειδοποιήσει για βόμβα .

Πάολα: Έβαλε φούστα με κρόσσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός!

Η Πάολα έβαλε φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της! «Έσπασε» τη μέση και έγινε χαμός στο Instagram με την εμφάνισή της!

Έβαλε φωτιά στην πίστα η Πάολα και αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι... Η τραγουδίστρια έκανε ακόμα ένα ανατρεπτικό look και η Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται παραμίλησε!

Η Πάολα βγήκε στην πίστα με φούστα με κρόσια και όλοι κοίταγαν τα μποτάκια της αφού ήταν πανύψηλα! Άλλωστε η ίδια αγαπά πολύ τα κοντά φορέματα και τα ψηλά τακούνια και η αλήθεια είναι πως με το στιλ της γράφει ιστορία! Να θυμίσουμε και το θέμα μας με το πολύ κοντό της ασημί φόρεμα που είχε προκαλέσει σάλο... Ιδού λοιπόν η εμφάνιση με τα μποτάκια: