Πάολα: Έζησε τον τρόμο! Βγήκε πανικόβλητη στο δρόμο μετά από συναγερμό για βόμβα!

Υπάρχουν φωτογραφίες! Τι λένε οι πληροφορίες;

Πάολα: Έζησε τον τρόμο! Βγήκε πανικόβλητη στο δρόμο μετά από συναγερμό για βόμβα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η Πάολα όταν σήμανε συναγερμός στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά μετά από ειδοποίηση για βόμβα. Βγήκε πανικόβλητη στο δρόμο μαζί με το προσωπικό.

Δύσκολες στιγμές πέρασαν τόσο όσοι εργάζονται στο μαγαζί, όσο και οι θαμώνες, οι οποίοι οδηγήθηκαν εσπευσμένα προς την έξοδο για να γίνει έρευνα στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα στις 11:30 το βράδυ όπου προειδοποιούσε για βόμβα στο νυχτερινό κέντρο και άμεσα περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας αλλά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησαν την εκκένωσή του.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό έμειναν για αρκετή ώρα έξω από το κέντρο, ωστόσο αποδείχθηκε πως το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Να σημειώσουμε παρά το γεγονός, το μουσικό σχήμα θα συνεχίζει να εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη. Την ανακοίνωση είχε κάνει η τραγουδίστρια.

Πάολα νυχτερινό κέντρο βόμβα

Νίκος Κουρκούολης αστυνομία μαγαζί

συναγερμός βόμβα vogue

Πάολα: Έριξε "βόμβα" μεγατόνων! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει "ελεύθερο" το Ζογλοπίτη!

Η Πάολα δε δίστασε λεπτό και έριξε κανονική "βόμβα" μεγατόνων με τη δήλωση που έκανε! Έχει πεισμώσει και δεν αφήνει με τίποτα "ελεύθερο" τον Φώτη Ζογλοπίτη παρόλο που έχουν χωρίσει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Φώτη Ζογλοπίτη.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει λόγο να πάρει και θα το κάνει μόνο αν ένας από τους δύο θελήσει να παντρευτεί, καθώς όπως σχολίασε είναι τσάμπα έξοδα!

Σας βρήκαμε επίσης τη μοναδική αποκάλυψη που έκανε η τραγουδίστρια για την κόρη της!

«Γιατί να πάρω διαζύγιο; Όταν θελήσει κάποιος από τους δύο να παντρευτεί, θα πάρουμε. Τόσα τσάμπα έξοδα, δικηγόροι κι αυτά…»!

Πάολα: Το ασημί φόρεμά της, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ....

Το ασημί φόρεμά της Πάολας, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ, αφού είναι μια από τις top εμφανίσεις της!

Η τραγουδίστρια, έχει γίνει γνωστή μεταξύ άλλων και για τις πολύ τολμηρές επιλογές της, σχετικά με το στιλ της εντός και εκτός πίστας.

Μπορεί να την είδαμε πρόσφατα με αθλητικά, όμως η Πάολα στην τελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε ασημί φόρεμα που λαμπίριζε και το συνδύασε με φούξια ζώνη που τόνιζε την πολύ λεπτή μέση της! Δείτε την σχετική ανάρτηση και αν θέλετε την γνώμη μας, copy the look και δεν θα χάσετε: