Πάολα: "Έσκασε" την "βόμβα"! Το βίντεο που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!

Το περιμένουμε πως και πως...

Πάολα:

"Έσκασε" την "βόμβα"! Το βίντεο που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα βρίσκεται στο προφίλ της Πάολα στο instagram και το περίμενουμε πως και πως...

Συγκεκριμένα το νέο της τραγούδι θα έχει τίτλο "Καταστροφή" και για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει αύριο, Τρίτη 2/12!

Πάολα: Ανακοίνωσε το νέο βήμα στην ζωή της! Η φωτογραφία τα λέει όλα...

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social ανέβασε το promo video για να πάρουμε μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει κι από το λίγο που ακούσαμε μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως θα είναι όντως.... καταστροφή!

Θα παίζεται σίγουρα παντού!

Ορίστε:

Πάολα: Μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της! Δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε...

Η Πάολα μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της και δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε... Είναι φουλ σύγχρονο και μας τρέλανε κανονικά.

Αν και η τραγουδίστρια δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας, ενίοτε χρησιμοποιεί τα social media. Βέβαια, 9 στις 10 φορές η Πάολα μιλά μέσα από αυτά για την δουλειά της και πολύ σπάνια για την προσωπική της ζωή!

Η ίδια, ζει και αναπνέει για το τραγούδι και τα στούντιο ηχογράφησης, είναι άνετα το δεύτερο σπίτι της! Έτσι λοιπόν, καθώς ψάξαμε τις αναρτήσεις της στο Instagram, πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία μέσα από αυτό!

Πάολα: Ο πατέρας της, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα!

Η Πάολα, μας άνοιξε το δεύτερο της «σπίτι» το οποίο είναι γεμάτο σύγχρονα μηχανήματα! Αν και η ίδια έχει φοβερή φωνή και δεν χρειάζεται επεξεργασία, πόζαρε χωρίς ίχνος κόμπλεξ μπροστά από το μικρόφωνο και δε ξέραμε πού να κοιτάξουμε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: