Πάολα: Τα νεύρα και η αποκάλυψη για την κόρη της! «Δε θα γίνει ποτέ...»!

«Δεν είμαι καθόλου...»!

Πάολα: Τα νεύρα και η αποκάλυψη για την κόρη της! «Δε θα γίνει ποτέ...»!

Η αποκάλυψη της Πάολα για την κόρη της και τα νεύρα! Είπε μεταξύ άλλων: «Δε θα γίνει ποτέ... τραγουδίστρια»!

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Κουρκούλη.

Η Πάολα μάλιστα «έσπασε» την σιωπή της για την μοναδική συνεργασία που απέτυχε, αυτήν με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως συχνά γίνεται εκνευριστική ως μητέρα!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι από τις συνεργασίες που θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν. Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα παιδί που σέβεται αυτή τη δουλειά και σέβεται τους συνεργάτες του. Είχα πάντοτε ωραίες συνεργασίες. Ποτέ δεν είχα δύσκολες συνεργασίες. Μου έτυχε και μια φορά. Δεν ήταν δύσκολη… ξαφνικά έγινε. Δεν ήταν δύσκολη από την αρχή, ήταν πάρα πολύ εντάξει όλα. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα αντίληψης. Οι άνθρωποι άργησαν να καταλάβουν τι είναι αυτό που βλέπουν. Ό,τι βλέπετε στην σκηνή, καλό ή κακό, είναι όλα δικά μου. Δεν είμαι καθόλου φίλη με το παιδί μου, ίσα ίσα είμαι πολλές φορές εκνευριστική μαμά. Η κόρη μου δεν θα γίνει τραγουδίστρια γιατί δεν τραγουδάει καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάολα: Είναι κόρη της και... φωτοτυπία της! Σε αυτή την φωτογραφία είναι σχεδόν αγνώριστες!

Η κόρη της Πάολα, είναι σαν... φωτοτυπία της. Σε αυτή την φωτογραφία είναι σχεδόν αγνώριστες. Έχουν σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά τους κοινά.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία την μονάκριβη κόρη της Παολίνα, την οποία έχει συνέχεια στο πλευρό της. Μάλιστα, πολλές φορές έχει βρεθεί και στα μπουζούκια όπου τραγουδάει.

Μπορεί η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης να τράβηξαν χωριστούς δρόμους ζωής, ωστόσο παραμένουν αγαπημένη οικογένεια για την 16χρονη κόρη τους.

Πάολα: Ανακοίνωσε το νέο βήμα στην ζωή της! Η φωτογραφία τα λέει όλα...

«Εάν η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, γιατί όχι; Δική της η ζωή, δικό της και το όνειρο. Η μαμά της θα είναι πάντοτε κοντά της. Αν ήθελε όμως σαν τρελή να τραγουδήσει και δεν θα μπορούσε, νομίζω πως δεν θα γινόταν ποτέ. Είναι δυνατόν να κάνω κακό στο παιδί μου;», είπε σε συνέντευξή της η Πάολα.

Αν δείτε την παρακάτω φωτογραφία της Πάολα με την κόρη της θα δείτε πως είναι σαν δίδυμες.
Πάολα κόρη φωτογραφία