Πάολα: Σπάει την σιωπή της για τον Σφακιανάκη! Η ατάκα για τον "φονιά" που πάγωσε τους πάντες!

Έβαλε τα πράγματα στην θέση τους μετά από καιρό!

Πάολα: Σπάει την σιωπή της για τον Σφακιανάκη! Η ατάκα για τον

Μετά από αρκετό καιρό η Πάολα σπάει την σιωπή της για το Νότη Σφακιανάκη και τον καυγά που είχαν πάνω στη συνεργασία τους! Η ατάκα για τον "φονιά" που πάγωσε τους πάντες!

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, για την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη που έληξε άδοξα.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία μου συνεργασία. Αυτό που βγήκε έξω και είχε να κάνει με τον Νότη Σφακιανάκη, θέλω να σας πω ότι δεν ξεκίνησε καθόλου κακά, ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, απλά μια στιγμή ήταν αυτό που έκανε κάτι. Δεν ήμουν ποτέ υποτακτική μιας κατάστασης.

Θα μπορούσα να έχω φίλο μου έναν άνθρωπο που θα είναι φονιάς, αρκεί σε μένα να είχε “καταθέσει” τη ψυχή του. Να μου έλεγε “ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι αυτός”», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Να σας υπενθυμίσουμε πως μετά τον άγριο καυγά με την Πάολα ο Νότης είχε τσακωθεί και με ακόμα έναν τραγουδιστή που θα συνεργαζόταν!

Πάολα - Σφακιανάκης: Ο άγριος τσακωμός στο καμαρίνι και τα ουρλιαχτά!

Βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την ανακοίνωση της Πάολα πως παρατάει τον Σφακιανάκη στα κρύα του λουτρού και φεύγει από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν μαζί!

Η τραγουδίστρια με μια επίσημη ανακοίνωση δήλωσε πόσο δυσαρεστημένη είναι από την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη. Τόσο που αποφάσισε να σπάσει το συμβόλαιό της και να διαλύσει την συνεργασία τους! Τι πραγματικά έγινε όμως και την έφτασε σε αυτό το σημείο; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ... Διαβάστε παρακάτω...

Ένα βράδυ πριν την ημέρα που η Πάολα αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα", της Σίσσυς Χριστίδου, στο OPEN, στο καμαρίνι της Πάολα έλαβε χώρα ένας τεράστιος τσακωμός μεταξύ των δυο!

Ουρλιαχτά και φωνές ακούστηκαν σε όλο το νυχτερινό κέντρο αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εκπομπής η Πάολα είχε μαζέψει στο καμαρίνι της φίλους και γνωστούς για ένα μίνι παρτάκι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος κοιμάται -όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ - στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου και όχι σπίτι του, ενοχλήθηκε από τις φωνές και τα τραγούδια και πήγε στο καμαρίνι της Πάολα για να ζητήσει εξηγήσεις!

Τότε έγινε και ο μεγάλος καυγάς με τον τραγουδιστή να απαιτεί να διακόψουν το πάρτι και την τραγουδίστρια να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της!

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ατάκες που ακούστηκαν πάνω στον καυγά δεν μπορούν να δημοσιευθούν κάπως γιατί τα λόγια ήταν πολύ.. βαριά!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω απόσπασμα: