Πάολα: Έβγαλε τις γόβες και ανέβηκε να τραγουδήσει! Έτσι την βλέπουμε σπάνια!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Πάολα: Έβγαλε τις γόβες και ανέβηκε να τραγουδήσει! Έτσι την βλέπουμε σπάνια!

Η Πάολα έβγαλε τις γόβες της και ανέβηκε στην σκηνή να τραγουδήσει. Έτσι την βλέπουμε σπάνια, καθώς έκανε μια τελείως διαφορετική εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή των νυχτερινών κέντρων όπου τραγουδάει τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με τα αποκαλυπτικά σύνολα της.

Η Πάολα επιλέγει φορέματα αλλά και φούστες που αναδεικνύουν το κορμί της και τα συνδυάσει με ψηλές γόβες. Ωστόσο, αυτή την φορά έκανε μια πιο αθλητική εμφάνιση.

Σε συναυλία της "πέταξε" τα αθλητικά της και φόρεσε φόρμα.

Πάολα γόβες

Πάολα: Πέταξε τα ψηλοτάκουνα και έβαλε αθλητικά! Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το πήρε απόφαση η Πάολα και πέταξε από πάνω της τα φορέματα και τα ψηλοτάκουνα! Έκανε εμφάνιση που δεν περίμενε κανείς και έβαλε αθλητικά! Σας έχουμε εδώ τη φωτογραφία ντοκουμέντο, μιας και σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

Η γνωστή τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε γκράντε εμφανίσεις με πολύ ψηλά τακούνια και "καυτά" φορέματα που αναδεικνύουν το κορμί της! Στην τελευταία της εμφάνιση ωστόσο αυτά που ξέραμε ανατράπηκαν!

Συγκεκριμένα, η Πάολα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στιγμιότυπα από τις πρόβες τη, στις οποίες επιλέγει να κάνει πιο αθλητικές εμφανίσεις.

Έβαλε λοιπόν το κολάν της, τα χαμηλά μποτάκια της και το φούτερ της και ανέβηκε στη σκηνή να προετοιμαστεί καθώς σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με τον Νίκο Κουρκούλη!

παόλα φούτερ

Πάολα: Αυτό το φόρεμά της δεν το έβαλε ποτέ ξανά! Είχε άνοιγμα από το πόδι μέχρι και...

Είχε άνοιγμα από το πόδι μέχρι και... σημείο που δεν φαντάζεστε το φόρεμα που φόρεσε η Πάολα και δεν το έβαλε ποτέ ξανά! Φωτογραφία ντοκουμέντο από την πιο εκκεντρική της εμφάνιση!

Την έχουμε δει με τα πιο στιλάτα και ιδιαίτερα ρούχα. Όμως, ένα φόρεμα της Πάολα ήταν τόσο ιδιαίτερο που η ίδια, δεν το φόρεσε ποτέ ξανά!

Εκείνο το βράδυ στην πίστα, κανείς δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της και δικαιολογημένα! Η τραγουδίστρια, είχε επιλέξει στο μακρινό παρελθόν φόρεμα γεμάτο ανοίγματα από το πόδι μέχρι και σχεδόν το πλαινό της μέσης! Μπορεί όμως να έχωσε το φόρεμα βαθιά στη ντουλάπα της, όμως εμείς το εντοπίσαμε και.... ιδού! Επί της ευκαιρίας, να σας θυμίσουμε ότι έχουμε βρει και την καταγωγή της:

Πάολα τραγουδίστρια φόρεμα