2+1 φορές που η Αθήνα Οικονομάκου φόρεσε το amelie παντελόνι της

Σου δείχνει πως να το φορέσεις και εσύ με στιλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
2+1 φορές που η Αθήνα Οικονομάκου φόρεσε το amelie παντελόνι της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχουμε δει πως λατρεύει την μόδα. Κυρίως φοράει ρούχα από την δικής της συλλογή που σχεδιάζει με την Μάιρη Συνατσάκη και κάθε φορά εντυπωσιάζει. Μάλιστα, έχουμε 2+1 φορές που φόρεσε το Amelie παντελόνι της και τράβηξε τις εντυπώσεις.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου», όσο και με την σειρά κοσμημάτων της, αλλά και στο σπίτι με την οικογένεια της, αφού θέλει όλα να περνάνε από το χέρι της. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της και να τον περιποιείται.

Στα social media και κυρίως στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Ενώ, με τις διαδικτυακές της φίλες διάφορες εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε δημόσιες εξόδους της, αλλά και εξορμήσεις με την οικογένεια της και με φίλους.

Κάνοντας scroll στον προσωπικό της λογαριασμό σου βρήκα 2+1 φορές που η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το απίστευτο Amelie παντελόνι, που μπορείς να βρεις και εσύ στο «Project Soma», τόσο στην διαδικτυακή σελίδα «All over», αλλά και στην «Buy a Boo».

H Αθήνα Οικονομάκου σου δείχνει με 2+1 τρόπους πως φόρεσε το amelie παντελόνι της

Τον Ιανουάριο στο ταξίδι της στην Ιταλία, η ηθοποιός επέλεξε να το φορέσει με ροζ πουλοβεράκι που φλοράλ πουκάμισο από μέσα και λευκά μποτάκια. Ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με χιαστή τσάντα.

Επίσης στην Ιταλία, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε ότι το παντελόνι, μπορεί να φορεθεί και μόνο με το πουκάμισο για πιο σικ εμφανίσεις.

Για ποιο country αν θέλετε εμφανίσεις, το έχει φορέσει με μακριά της άμμου μπλούζα, με μαύρες ψηλές μπότες και χιαστή τσάντα και μπερέ.

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης, σου έχει δείξει πως να φορέσεις το total white την άνοιξη και να κάνεις έναν συνδυασμό που θα θυμούνται όλοι.