Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε στον ΑΝΤ1 ότι πιο hot trend σε παντελόνι

Αν δεν το έχει στην ντουλάπα σου, πρέπει να το αγοράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε στον ΑΝΤ1 ότι πιο hot trend σε παντελόνι

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάθε φορά αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σε μια λοιπόν από τις εκπομπές της, εντυπωσίασε ξανά, αφού φόρεσε ότι πιο hot trends κυκλοφορεί σε παντελόνι.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, όπως έχουμε δει ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας. Μάλιστα, γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στις αποχρώσεις της επιδερμίδας της και για αυτό επιλέγει συγκεκριμένα κομμάτια που θα φορέσει.

Σε ένα από τα γυρίσματα, πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση της. Επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι που βρίσκεται στις hot τάσεις της μόδας τόσο του 2019, όσο και φέτος για το 2020. Πρόκειται, για ένα σχέδιο που βλέπουμε να κυκλοφορεί παντού, αλλά και να κοσμεί πολλές βιτρίνες καταστημάτων.

Το hot trend παντελόνι που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπουλια στο Ρουκ Ζουκ τραβάει αδιαμφισβήτητα όλα τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές, Πριν από λίγες ημέρες, επέλεξε να φορέσει στο πλατό ένα απίστευτο ψηλόμεσο παντελόνι σε μπεζ χρώμα που αναδείκνυε άψογα τα καλλίγραμμα πόδια της,

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για τις εμφανίσεις της έχει την βοήθεια της στιλίστριας της με την οποία επιλέγουν μαζί τα ρούχα. Πρόσφατα, δημιούργησαν ένα άψογο look, που πρέπει να αντιγράψεις και εσύ.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1

Πρόκειται για ένα teen look που το έκανε να δείξει τόσο τέλειο, προσθέτοντας τις combat μπότες, που είναι ένα από τα hot trends του χειμώνα, αλλά και της Άνοιξης. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο το συνδύασε με γκρι φούστα με «ξεφτίσματα» στο τελείωμα.