Με το απόλυτο teen look η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 - Τρέλα με τις combat μπότες της

Αντέγραψε το look της, τώρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με το απόλυτο teen look η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 - Τρέλα με τις combat μπότες της

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε για εσένα το απόλυτο teen look, που πρέπει να αντιγράψεις άμεσα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 το έκανε να δείξει τόσο τέλειο, προσθέτοντας τις combat μπότες, που είναι ένα από τα hot trends του χειμώνα, αλλά και της Άνοιξης.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ , καθημερινά στην εκπομπή της πραγματοποιεί εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Έχοντας την βοήθεια της στιλίστριας της, επιλέγουν ρούχα που εκτός του ότι είναι τελευταία λέξη της μας, ταιριάζουν στην σιλουέτα, αλλά και στα χρώματα της.

Σε μια λοιπόν από τις εκπομπές της στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια δημιούργησε το απόλυτο teen style! Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι teen για να το φορέσεις, αλλά και... adult. Μάλιστα, αλλάζοντας μερικά κομμάτια, μπορείς να το κάνεις να είναι πιο πολύ στο δικό σου στιλ.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο το συνδύασε με γκρι φούστα με «ξεφτίσματα» στο τελείωμα. Το σύνολο της απογείωναν οι combat μπότες της.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1

Το απόλυτο look δημιούργησε και με το bermuda suit, το οποίο πάνω της έδειξε άψογα. Είναι σε beige χρώμα και άκρως Ανοιξιάτικο.

Πως να φορέσεις τις combat μπότες σου όπως της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Κλασική street-style εμφάνιση

Η ιδέα να σετάρεις κάποια κλασικά κομμάτια με αυτές τις στρατιωτικές μπότες είναι φανταστική. Η δερμάτινη φούστα δένει με τον καλύτερο τρόπο με τις συγκεκριμένες combat boots. Μην ξεχνάς ότι το καρό είναι η τάση του φετινού χειμώνα.

Το outfit της δουλειάς

Με την κατάλληλη Pencil φούστα και με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με άνοιγμα σαν αυτό στη φωτογραφία οι combat boots σου θα γίνουν περισσότερο θηλυκές από όσο θα περίμενες. Φυσικά, το τακούνι τις κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Κυριακάτικη βόλτα

Είσαι στο mood για να φορέσεις το αγαπημένο σου floral φόρεμα; Μαζί σου. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά σου προτείνουμε να πρωτοτυπήσεις και να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι μποτάκια.

Ροκ

Οι ροκ εμφανίσεις δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Διχτυωτό καλσόν: check. Μπλούζα με στάμπα συγκροτήματος: check. Δερμάτινο jacket: check. Η εμφάνιση αυτή μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και τα combat boots κάνουν τη διαφορά.