Θα πάθεις έρωτα με το βουργουνδί φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα πάθεις έρωτα με το βουργουνδί φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματάει να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές τις επιλογές στο πλατό της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια όπως έχουμε δει, τολμά να κάνει νέους συνδυασμούς και επιλέγει «εκκεντρικές» trends, όπως το ruby red ή αλλιώς βουργουνδί φόρεμα της που είναι έρωτας.

Και το λέμε εκκεντρικό γιατί ήταν στο ίδιο χρώμα ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Αφού μέχρι και τις μπότες της συνδύασε στο ίδιο χρώμα του φορέματος της. Ωστόσο, της πήγαινε πάτα πολύ, τόσο στην σιλουέτα της, όσο και στα χρώματα της.

Το συγκεκριμένο φόρεμα της, επέλεξε να φορέσει σε ένα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ, του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του σταθμού του ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια, για ακόμη μια φορά κατάφερε να τραβήξει όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, η οποία έγινε και με την βοήθεια της στιλίστριας της την οποία εμπιστεύεται πολύ.

Το ruby red φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει σε ένα από γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ, όπως είπα παραπάνω ένα απίστευτο ruby red φόρεμα, το οποίο είναι έρωτας. Είναι maxi και αέρινη γραμμή, με μακριά μανίκια με μαύρη λεπτομέρεια. Στο πάνω μέρος κλείνει τύπου πουκάμισο. Μάλιστα, το φόρεμα είναι δημιουργία angelos tsakiris.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπότες sante shoes. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Τέλειους συνδυασμούς η παρουσιάστρια κάνει και χωρίς να φορέσει φόρεμα. Φόρεσε ένα απίστευτο bermuda suit, το οποίο πάνω της έδειξε άψογα. Είναι σε beige χρώμα και άκρως Ανοιξιάτικο. Δεν θα θες να το βγάζει από πάνω σου. Πρόκειται για το κλασικό κοστούμι, ωστόσο το παντελόνι είναι στο μήκος της βερμούδας.