Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το color blocking που θα σε «τρελάνει» - Τα χρώματα που πρέπει να συνδυάσεις

Ότι πιο hot για την Άνοιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το color blocking που θα σε «τρελάνει» - Τα χρώματα που πρέπει να συνδυάσεις

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο στιλάτες και κομψές παρουσιάστριες της Ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει κάθε φορά. Όπως, και με την φωτογραφία που είδαμε, όπου έκανε το color blocking που θα σε «τρελάνει». Πρέπει και εσύ να το αντιγράψεις και με αυτά τα χρώματα.

Η Άνοιξη φέτος θέλει έντονες αποχρώσεις και πολύχρωμους συνδυασμούς, καθώς μην ξεχνάμε πως τα φωτεινά και έντονα χρώματα είναι συνδυασμένα με την συγκεκριμένη εποχή. Οπότε,ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε χρώμα στη ζωή σας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαζί σου» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ μας πρότεινε τον πιο κομψό συνδυασμό, δημιουργώντας το απόλυτο color blocking. Κάθε φορά στην εκπομπή της, με τις στιλιστικές της επιλογές αποσπά τα καλύτερα σχόλια.

Πρόσφατα, είχε καλεσμένη της την πρώην παίκτρια του «My style rocks» Γεωργία Παναγή, η οποία πλέον έχει αποχωρήσει και οι δυο τους, παρέδωσαν μαθήματα μόδας. Και οι δυο γυναίκες φόρεσαν το χρώμα που θα δούμε πολύ την Άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το color blocking που θα σε «τρελάνει»

Η Τατιάνα Στεφανίδου, απέδειξε για ακόμη μια φορά με το color blocking που δημιούργησε με την βοήθεια του στιλίστα της στην εκπομπή. Αν και η ίδια από τις δημόσιες εμφανίσεις της, έχει αποδείξει πως δεν χρειάζεται καμία βοήθεια για να κάνει εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Όπως πρόσφατα, που την είδαμε με το πιο απίστευτο color combo.

Στην εκπομπή της λοιπόν, συνδύασε μπλε με πορτοκαλί και αυτό το συνδυασμό πρέπει να τον αντιγράψεις. Συγκεκριμένα, φόρεσε πορτοκαλί ψηλόμενο παντελόνι, με μπλε μπλούζα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκές γόβες.