Η Ελένη Μενεγάκη με φόρεμα 135 ευρώ - Μοναδική εμφάνιση

Είναι πρωινό και ξέρουμε που θα το βρεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη με φόρεμα 135 ευρώ - Μοναδική εμφάνιση

Μια μοναδική εμφάνιση έκανε η λαμπερή Ελένη Μενεγάκη, για ακόμα μια φορά. Ένα φόρεμα τράβηξε όλα τα βλέμματα κι εμείς μάθαμε πως η τιμή του ανέρχεται στα 135 ευρώ και μπορούμε να σας πούμε που θα το βρείτε.

Η Ελένη Μενεγάκη φημίζεται για το στιλ της και σε κάθε περίσταση που εμφανίζεται καταφέρνει να αφήσει με ανοιχτό το στόμα τους πάντες με τις στιλιστικές της επιλογές. Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 11/3 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε την παρουσιάστρια του ALPHA στα Βριλήσσια και σας είχαμε αποκαλύψει μάλιστα πλούσιο φωτογραφικό υλικό - δείτε το εδώ! Λαμπερή, χαμογελαστή και ευδιάθετη δεν αρνήθηκε να ποζάρει στην κάμερα.

Παρά το γεγονός πως όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια είναι άκρως σοκαρισμένη και τρομαγμένη με τον κορωνοϊό - και μάλιστα έχει θέσει μέτρα προφύλαξης στην οικογένειά της γι αυτό, δείτε αναλυτικά εδώ - δεν χάνει την λάμψη της κι αυτό αποδεικνύεται στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό.

Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου, το οποίο και είναι το φλοράλ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη... Πάμε να δούμε που μπορείτε να το βρείτε για να το κάνετε κι εσείς δικό σας.

Που θα βρείτε το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που κοστίζει 135 ευρώ

Casual, καθημερινό all day και φλοράλ που είναι η απόλυτη τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που σε λίγο καταφθάνουν. Εκείνη το συνδύασε με γόβες σε λευκό χρώμα

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα 135 ευρώ

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν, είναι Gant και μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα notos.gr