Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν ο κορωνοιός δείξει την δύναμή του στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν ο κορωνοιός δείξει την δύναμή του στην Ελλάδα

Που βρισκόταν η λαμπερή Ελένη Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν ο κορωνοϊός δείξει την δύναμή του στην Ελλάδα; Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Με ένα ζευγάρι μοβ γάντια και μόλις δύο από τους σταθερούς συνεργάτες της βγήκε στον αέρα την περασμένη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη - δείτε στιγμιότυπο εδώ -, δείχνοντας πως ο κορωνοϊός είχε αγγίξει ακόμα και την, συνήθως ατρόμητη, παρουσιάστρια.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

«Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα είμαστε μια εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και θα περνάμε όπως περνούσαμε. Όμως θα είμαστε παρέα και θα είμαστε μαζί και σε αυτό», τόνισε στο ξεκίνημα της εκπομπής της, ενώ υποδεχόταν το κοινό και σταδιακά τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, φροντίζοντας όμως να κρατήσει τις (απαραίτητες πλέον) αποστάσεις για λόγους υγείας.

Ήταν μόνο ένα δείγμα των όσων μεσολάβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ελένη να τηρεί ευλαβικά τις δύο λέξεις: «Μένουμε σπίτι», έχοντας ως απώτερο σκοπό να προστατέψει τόσο τον εαυτό της όσο και τα μέλη της οικογένειάς της. Και τις προηγούμενες, όμως, ημέρες δεν είχε κρύψει την αγωνία της για όσα διαδραματίζονται στη χώρα, αφιερώνοντας σημαντικό κομμάτι από την εκπομπή της στον κορωνοϊό και στα νέα που προέκυπταν γύρω από την εξάπλωσή του στη χώρα μας.

Μάλιστα, παρατήρησε τις αλλαγές που έχουν συμβεί στα υπόλοιπα κανάλια, κυρίως στο Star που εν μέρει συστεγάζεται με τον Alpha, και τόνισε πόσο περίεργο ήταν να μην ακούει φωνές στους διαδρόμους. «Θα είμαστε… όσο θα είμαστε, δεν ξέρω! Πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν. Άλλοι λένε θα βγουν δύο μέρες, άλλοι λένε τι θα κλείσουν 15 μέρες γιατί είχανε κρούσμα. Κανείς μας δεν ξέρει. Το ζούμε μαζί», είπε με φανερή αμηχανία, προσπαθώντας ωστόσο να φανεί ψύχραιμη και να φέρει την εκπομπή εις πέρας... Ωστόσο, υπάρχει λόγος που εκείνη κάνει ακόμα εκπομπή! Δείτε το εδώ

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάλη λίγες ημέρες πριν χτυπήσει ο κορωνοϊός την Ελλάδα

Η ίδια μπορεί να έχει κλείσει τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση, αλλά όπως παραδέχτηκε τελικά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχει ξαναδεί. Το YOU συνάντησε την παρουσιάστρια στα Βριλήσσια λίγο πριν τα γεγονότα πάρουν τόσο μεγάλη διάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και εκείνη πόζαρε κατ'αποκλειστικότητα στον φακό του περιοδικού ευδιάθετη αλλά και λαμπερή περισσότερο από ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Ελένης Μενεγάκη περιοδικό You κορωνοϊός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ