Είναι έρωτας τα Mark Aallen γυαλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Τα δυο χρώματα που θα αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι έρωτας τα Mark Aallen γυαλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Έρωτα πρόκειται να πάθεις όταν δεις τα γυαλιά που παρέλαβε σαν δώρο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Είναι από την εταιρία Mark Aallen. Η δημοσιογράφος του Alphatv τα παρέλαβε σε λευκό αλλά και μαύρο χρώμα και είναι άκρως εντυπωσιακά.

Της Ευρυδίκης Βαλαβάνη της αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στην μόδα και την έχουμε δει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στις δημόσιες εξόδους της. Μάλιστα, εντυπωσιακές είναι και οι φωτογραφίες της από τα ταξίδια της.

Σε ένα από τα ταξίδια της με τον Κωνσταντίνος Βασάλος, την είχαμε δει να φοράει ένα φλοράλ φόρεμα. Ήταν μάξι, μπορντώ και μπεζ και μάλιστα το βρήκαμε στα H&M. Μάλιστα, το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα απίστευτο ζευγάρi γυαλιά ηλίου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουμε δει πως φοράει γενικά στην καθημερινότητα της γυαλιά, όχι μόνο για να διαβάζει αλλά και γενικά μέσα στο σπίτι. Για αυτό η εταιρία Mark Aallen της έστειλα αυτά τα δυο ζευγάρια

Τα Mark Allen γυαλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Είναι σε σχέδιο cat eye και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα παρέλαβε σε λευκό αλλά και μαύρο χρώμα. Οι δυο αυτές αποχρώσεις μάλιστα ταιριάζουν και με όλα τα looks.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυαλιά

Tips για να φορέσεις με στιλ τα γυαλιά σου

  • Επιλέξτε σκελετούς που δεν θα κρύβουν τα φρύδια σας. Να θυμάστε οτι τα φρύδια σας θα πρέπει να είναι περιποιημένα και να έχουν όμορφο, τοξωτό σχήμα. Εάν θέλετε να δώσετε στα φρύδια σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό μολύβι ή κάποιο gel.
  • Οι φακοί μπορεί να τονίσουν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια. Επομένως, πριν φορέσετε τα αγαπημένα σας γυαλιά, καλό θα ήτα να διορθώσετε τις ατέλειες στο δέρμα σας κάτω από τα μάτια.
  • Εάν σκέφτεστε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες με γυαλιά, καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Επιλέξτε ένα από τα δυο. Γενικότερα, οι μεγάλες βλεφαρίδες σε συνδυασμό με τα γυαλιά δείχνουν πολύ …περίεργα.
  • Σε περίπτωση που έχετε αρκετά μεγάλη μυωπία προσπαθήστε να «μεγαλώσετε» οπτικά τα μάτια σας, βαφοντάς τα με τον κατάλληλο τρόπο. Ωστόσο, σημαντικό είναι να θυμάστε να χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά τα καλλυντικά σας, καθώς τα γυαλιά ενδέχεται να τονίσουν ακόμη περισσότερο τις ατέλειες του προσώπου σας.
  • Δοκιμάστε μαύρο eyeliner και χρυσή σκιά ματιών για μαύρους ή καφέ σκελετούς.