Προκαλεί τρέλα το custom made μεταξωτό φόρεμα της Αθηνά Οικονομάκου

Σου δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσει δωρεάν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκαλεί τρέλα το custom made μεταξωτό φόρεμα της Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει τι θα πει μόδα και το αποδεικνύει κάθε φορά από τις δημόσιες, αλλά και μη εμφανίσεις της. Από τις πιο casual έως τις πιο σικάτες. Το costume made φόρεμα της, ήταν μια από τις αποδείξεις επίσης. Ήταν μίνι μεταξωτό και το στιλ του προκαλεί τρέλα.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει γενικά ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου», που προβάλλεται στον ALPHAtv όσο και με την σειρά κοσμημάτων της, αλλά και στο σπίτι με την οικογένεια της, αφού θέλει όλα να περνάνε από το χέρι της. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της και να τον περιποιείται.

Ακόμη και τώρα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και την προσπάθεια της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της, δεν αφήνει τον εαυτό της. Το πρωί που ξυπνάει όταν βρίσκει χρόνο πάντα περιποιείται το πρόσωπο της. Μάλιστα, μας είχε δείξει το morning routine της μέσα από ένα βίντεο.

Ωστόσο, σκέφτεται όλες τις γυναίκες που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε αυτοπεριορισμό. Για αυτό, όπως έκανε γνωστό η ίδια αυτή την περίοδο έβαλε προσφορές στην συλλογή κοσμημάτων της και έτσι μπορείτε να βρείτε κομμάτια με μείον 40% έκπτωση και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Αυτό είναι το custom made μεταξωτό φόρεμα της

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί! Η Αθηνά Οικονομάκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει ένα δώρο στις διαδικτυακές της φίλες. Συγκεκριμένα, κάνει διαγωνισμό για το custom made μεταξωτό φόρεμα που φορούσε στα γενέθλια της.

Στο «Project soma» σχεδίασαν μόνο για την ίδια το συγκεκριμένο μίνι φόρεμα, το οποίο όπως θα δείτε και εσείς είναι πολύ εντυπωσιακό. Είναι μίνι, έχει ανοιχτό μπούστο με μακριά μανίκια και μπορεί να φορεθεί με μια ζώνη στην μέση, όπως το συνδύασε άψογα η Αθηνά Οικονομάκου.