Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του ALPHA με το ίδιο φόρεμα!

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του ALPHA με το ίδιο φόρεμα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Μενεγάκη απέδειξαν πως είτε είσαι ξανθιά είτε είσαι μελαχρινή μπορείς να υποστηρίξεις εξίσου ωραία το κόκκινο και το ροζ! Πρόσφατα εμφανίστηκαν στον ALPHA φορώντας το ίδιο φόρεμα!

Είναι δυο από τις πιο ισχυρές γυναικείες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα τα δυνατά χαρτιά του ομίλου ALPHA. Όλοι ασχολούνται με τις εμφανίσεις τους αφού και οι δυο είναι πάντα σικάτες και τραβούν τα βλέμματα με τις στιλιστικές, μοναδικές τους επιλογές.

Όπως φαίνεται, όμως, έχουν και το ίδιο γούστο σε κάποια πράγματα, αφού με διαφορά δύο μηνών πάνω κάτω και οι δυο έβαλαν στον αέρα της εκπομπής τους το ίδιο συγκλονιστικό και άκρως ανοιξιάτικο φόρεμα. Μπορεί η κάθε μία να το συνδύασε με το δικό της μοναδικό τρόπο αλλά ήταν και οι δυο εξαιρετικές.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το φόρεμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έβαλε με μαύρα πέδιλα, μικρά διακριτικά αξεσουάρ στο λαιμό και με υπέροχο μαλλί με ελαφριά μπούκλα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με το φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη το συνδύασε με κόκκινο μπότες κάτω από το γόνατο, ίσιο μαλλί και καθόλου αξεσουάρ.

Ελένη Μενεγάκη

Και οι δυο εμφανίσεις ήταν μοναδικές, να το επαναλάβουμε ξανά, και έδωσαν στο γυναικείο κοινό δυο διαφορετικές εκδοχές του συγκεκριμένου φορέματος, το οποίο μπορείς κι εσύ να βρεις στα καταστήματα Attica.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες έκανε μια υπέροχη εμφάνιση με ένα puffy μπουφάν! Συζητήθηκε αρκετά κι εμείς βρήκαμε την τιμή του αλλά και το που μπορείς να το βρεις! Δες το εδώ!