Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις πιο... δύσκολες γόβες με τον πιο εύκολο τρόπο

Κορίτσια πάρτε ιδέες να τις φορέσετε και εσείς την Άνοιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις πιο... δύσκολες γόβες με τον πιο εύκολο τρόπο

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει την μόδα και κάθε φορά αποσπά τα καλύτερα σχόλια για τις εμφανίσεις και τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί. Ένας απίστευτο συνδυασμός ήταν και αυτό με τις πιο δύσκολες γόβες, τις οποίες η ίδια φόρεσε με τον πιο εύκολο τρόπο.

Η ηθοποιός λατρεύει να φοράει ρούχα που την κάνουν να νιώθει άνετα και όμορφα. Κυρίως επιλέγει να φορά κομμάτια από την συλλογή που σχεδιάζει η ίδια μαζί με την Μάιρη Συνατσάκη «Project Soma». Και αυτό γιατί τα αγαπάει ένας προς ένα και είναι αγαπημένα κομμάτια των γυναικών.

Αν κάνεις μια γύρα στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου θα δεις εντυπωσιακές φωτογραφία της όπου σου δίνει διάφορες ιδέες για τους συνδυασμούς των outfits σου. Τις αρέσουν πολύ να βάζει χρώμα στις εμφανίσεις της, ενώ ακολουθεί όλες τις τάσεις.

Αυτές είναι οι δύσκολες γόβες της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να φορά ένα απίστευτο Ανοιξιάτικο σύνολο που όπως φαίνεται είναι από την νέα συλλογή του «Project Soma» για την Άνοιξη του 2020 που κυκλοφόρησε και κάνει χαμό.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα λευκό τοπάκι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο παντελόνι και με τις πιο εντυπωσιακές αλλά παράλληλες γόβες. Ποιες είναι αυτές; Οι λευκές. Πολλές γυναίκες κυρίως τις έχουν συνδυάσει με το γάμο κάτι που είναι λάθος.

Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και η ηθοποιός μας έδειξε ένα πολύ εντυπωσιακό look!

Να σημειώσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου σαν λάτρης του Instagram που είναι και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους έκανε μια ανακοίνωση η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης, με αφορμή την νέα συλλογή που βγήκε από το «Project Soma» για την Άνοιξη. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και αν μπορείτε μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς από το σπίτι.