Η ανακοίνωση της Αθήνας Οικονομάκου προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Αθήνας Οικονομάκου προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χθες, η ηθοποιός έκανε μια ανακοίνωση η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης, με αφορμή την νέα συλλογή που βγήκε από το «Project Soma» για την Άνοιξη.

Η ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό μαζί με την οικογένεια της, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει δεν έχουν σταματήσει. Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί «Έλα στη θέση μου» να έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, ωστόσο έχει την συλλογή κοσμημάτων της με την ονομασία «All over», αλλά και την συλλογή ρούχων «Project Soma».

Να πούμε πως, μπορεί όλα τα καταστήματα και γενικά οι μεγάλες αλυσίδες και τα εμπορικά κέντρα να έχουν βάλει «λουκέτο», ωστόσο οι διαδικτυακές σελίδας είναι ανοικτές και μπορεί ο καθένας να κάνει τις αγορές του και να σταλθούν τα προϊόντα στο σπίτι του.

Για το λόγο αυτό η Αθηνά Οικονομάκου έχει φτιάξει το σπίτι της και σαν γραφείο και πριν από μερικές εβδομάδες μας το έδειξε με μια εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε. Έβαλε τον υπολογιστή της στο τραπέζι και η θέα από πίσω ήταν μαγευτική.

Η ανακοίνωση της που έφερε ρίγη συγκίνησης

Χθες, η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την νέα συλλογή ρούχων που έβγαλαν στο «Project Soma» μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, αφού έχουν μαζί την εταιρία, έκανε μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα:

«Where dreams are made” Είναι το όνομα της συλλογής μας αλλά είναι και το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά δύσκολης προσπάθειας! Σε μια περίοδο που για να έχουμε την υγεία μας πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας σε νέα δεδομένα, εμείς αποφασίσαμε τηρώντας τα, να κυνηγήσουμε το όνειρο μας! Και κάπως τα καταφέραμε! Πως σας φαίνεται η νέα μας συλλογή;

Για τους παραπάνω λόγους η ομάδα του “Project SOMA” αποφάσισε ότι για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της νέας μας συλλογής (δηλαδή μέχρι και τις 6 Μαΐου) το 20% από τις πωλήσεις της κολεξιόν θα διατεθεί για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονοϊού.

Η δωρεά θα κατευθυνθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ) υπέρ της αγοράς μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19 κι ο αριθμός λογαριασμού εποπτεύεται από επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου».