Μέσα στη φύση το... νέο γραφείο της Αθηνάς Οικονομάκου

Θα το ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέσα στη φύση το... νέο γραφείο της Αθηνάς Οικονομάκου

Όπως όλος οι κόσμος, έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου περνάει τις ημέρες της σε προσωπική καραντίνα, μαζί με την οικογένεια της. Ωστόσο, δεν ξεχνάει και την δουλειά της, για αυτό και έκανε τον κήπο της το νέο της γραφείο και είναι μέσα στην φύση.

Η ηθοποιός τηρεί τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση δηλαδή το #μένουμε_σπίτι, αφού θέλει τόσο να προστατέψει την ίδια, τον σύζυγο της και τον γιο τους Μάξιμο, αλλά και τους συνανθρώπους της, από το να κολλήσουν τον φονικό ιό κορωνοϊό.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να έχει κλείσει το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι με την σειρά κοσμημάτων που σχεδιάζει, ωστόσο δεν έχει βάλει την δουλειά της στην... άκρη. Το διαδικτυακό της κατάστημα «All over by Athina Oikonomakou» συνεχίζει να λειτουργεί και χθες, η ηθοποιός έπιασε δουλειά.

Το νέο γραφείο της Αθηνάς Οικονομάκου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, σαν λάτρης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της γραφείο τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος διαθέτουν στο σπίτι τους έναν πανέμορφο κήπο που είναι μέσα στη φύση και εκεί «έστισε» το γραφείο της η ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, έβαλε το λάπτοπ της ότι χρειαζόταν στο τραπέζι του κήπου και ξεκίνησε την δουλειά με θέ ατα λουλούδια και τα δέντρα, με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό που είχε χθες.

Να σημειώσουμε πως στο διαδικτυακό κατάστημα της Αθηνάς Οικονομάκου, θα βρεις και ρούχα από την συλλογή «Project Soma» που σχεδιάζει με την Μάιρη Συνατσάκη. Όλα τα κομμάτια είναι ένα προς ένα εντυπωσιακά, όπως το Amelie παντελόνι, που η ηθοποιός το φοράει συνέχεια. Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις της και πάρε και εσύ ιδέες για τα look σου, όταν βγούμε από την «καραντίνα».