Πανικός με την Ζέτα Μακρυπούλια και την φωτογραφία της πίσω από τις κάμερες

Απίστευτο το look της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός με την Ζέτα Μακρυπούλια και την φωτογραφία της πίσω από τις κάμερες

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι πανέμορφη, αλλά και γιατί έχει απίστευτο στιλ. Με ένα look που πραγματοποίησε έκανε πανικό. Το έχουμε σε φωτογραφία πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς. Στην εκπομπή της, το Ρουκ Ζουκ, κάθε φορά με την βοήθεια και του στιλίστα της κάνει εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Επιλέγει κομμάτια που ταιριάζουν στο σωματότυπο της και αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ενώ επίσης, επιλέγει χρώματα που τονίζουν τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου του και στο μακιγιάζ της.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα πριν «παγώσει» και το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι λόγω του κορωνοϊού, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε φορέσει ένα απίστευτο σύνολο σε λευκές και ζαχαρί αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, είχε συνδυάσει ένα απίστευτο πουκάμισο με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και απίστευτα λουστρίνι μποτάκια.

Πως διατηρεί όμως η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την καλλίγραμμη σιλουέτα και της ταιριάζουν όσα φοράει; Με σωστή δίαιτα είχε καταφέρει πριν λίγο καιρό να ζυγίζει δέκα κιλά μείον.

Πανικό είχε κάνει και με το ruby red φόρεμα της η Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει σε ένα από γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ, όπως είπα παραπάνω ένα απίστευτο ruby red φόρεμα, το οποίο είναι έρωτας. Είναι maxi και αέρινη γραμμή, με μακριά μανίκια με μαύρη λεπτομέρεια. Στο πάνω μέρος κλείνει τύπου πουκάμισο. Μάλιστα, το φόρεμα είναι δημιουργία angelos tsakiris.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπότες sante shoes. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Τέλειους συνδυασμούς η παρουσιάστρια κάνει και χωρίς να φορέσει φόρεμα. Φόρεσε ένα απίστευτο bermuda suit, το οποίο πάνω της έδειξε άψογα. Είναι σε beige χρώμα και άκρως Ανοιξιάτικο. Δεν θα θες να το βγάζει από πάνω σου. Πρόκειται για το κλασικό κοστούμι, ωστόσο το παντελόνι είναι στο μήκος της βερμούδας.