Φαίη Σκορδά: Το κολπάκι με τις γόβες που την δείχνει πιο ψηλή

Κορίτσια, πάρτε μαθήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Το κολπάκι με τις γόβες που την δείχνει πιο ψηλή

Η Φαίη Σκορδά, έδωσε το καλύτερο κολπάκι που θα σε δείχνει πιο ψηλή. Φόρεσε τις γόβες στο πιο κατάλληλο χρώμα, αλλά και ύψος. Είναι το πιο σωστό κόλπο για εσάς που δεν φημίζεστε και για... πρώτο μπόι. Ωστόσο, ποιο είναι αυτό το κόλπο;

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, καθημερινά στην εκπομπή πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Γνωρίζει πολύ καλά, τόσο η ίδια, όσο και ο στιλίστας της, τι της ταιριάζει τόσο στο σωματότυπο, όσο και στα χρώματα της και πάντα αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά μας έδωσε το καλύτερο κόλπο για να μας δώσουμε... ύψος, χωρίς να κουραστούμε και πολύ. Αφού, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ένα ζευγάρι nude η γενικά με ουδέτερο χρώμα στην παπουτσοθήκη μας.

Και όμως! Οι nude γόβες, όπως και τα πέδιλα λόγω του χρώματος μας κάνουν να φαινόμαστε πιο ψηλές αφού μακραίνουν το πόδι. Ειδικά αν έχουν κιόλας λεπτό τακούνι.

Πριν από λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά, φόρεσε μια απίστευτη ολόσωμη φόρμα που ήταν πολύ παιχνιδιάρικη και ροζ. Ξέρουμε επίσης που μπορείς να την βρεις και εσύ.

Δες με τι άλλο τρόπο μπορείς να φανείς πιο ψηλή σαν την Φαίη Σκορδά

  • Τόνισε τη μέση σου: Χρησιμοποίησε μια ζώνη ή επίλεξε μεσάτα ρούχα για να το καταφέρεις
  • Συνδύασε μυτερά παπούτσια με κοντές φούστες και φορέματα: Δείξε τα πόδια σου! Αυτό θα σε κάνει να δείξεις πιο ψηλή. Τα μυτερά παπούτσια δείχνουν το πόδι ακόμα πιο μακρύ.
  • Προτίμησε τα στενά και cropped τζιν: Αφαιρώντας ελάχιστους πόντους ύφασμα από το κάτω μέρος των τζιν σου χαρίζεις την ψευδαίσθηση του ύψους ενώ τα εφαρμοστά τζιν τονίζουν ακόμα περισσότερο τα πόδια σου.
  • Τόλμησε τα total black looks: Ή γενικά, τα μονόχρωμα. Αυτό το “κλισέ” μυστικό έγινε κλισέ για κάποιο λόγο!
  • Φόρεσε τακούνι, έστω και λίγο: Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και τα μποτάκια σου με τους 2-3 πόντους τακούνι μπορούν να κάνουν διαφορά στον τρόπο που περπατάς και άρα στο πόσο ψηλή δείχνεις.
  • Επένδυσε σε ένα μακρύ παλτό: Πολλοί ισχυρίζονται το αντίθετο όμως στην πραγματικότητα ένα μάξι παλτό δημιουργεί έντονες κάθετες γραμμές στη σιλουέτα σου δείχνοντάς σε πιο αδύνατη και πιο ψηλή.
  • Πες όχι στο layering: Τόλμησε να φορέσεις oversized ρούχα αλλά μην το παρακάνεις με το layering αφού σου προθέτει όγκο και δεν βοηθάει στο να δείξεις πιο ψηλή.