Η Φαίη Σκορδά έκανε απίστευτη εμφάνιση στον ΑΝΤ1 - Θα πάθεις σοκ με την ολόσωμη φόρμα της

Είναι ότι πιο girly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά έκανε απίστευτη εμφάνιση στον ΑΝΤ1 - Θα πάθεις σοκ με την ολόσωμη φόρμα της

Πρόκειται να πάθεις σοκ μόλις δεις την ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει η Φαίης Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό. Η λαμπερή παρουσιάστρια, καθημερινά στην πρωινή της εκπομπής που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις.

Η Φαίη Σκορδά, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει στιλιστικά και επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της, αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Έχει αποδείξει πολλές φορές πως τα ρούχα που φοράει δεν την φοράνε, αλλά τα ... φοράει και πολύ καλά μάλιστα.

Η παρουσιάστρια δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές. Όπως και πριν από λίγες ημέρες που την είδαμε στο πλατό της εκπομπής με μια απίστευτη και παιχνιδιάρικη ολόσωμη φόρμα.

Συγκεκριμένα ήταν σε ροζ χρώμα και μπορείς να την βρεις και εσύ στην εταιρία Judah club. Η Φαίη Σκορδά την συνδύασε με λευκά sneakers.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Το ότι το φόρεσε μάλιστα με πουκάμισο από μέσα, το έκανε να δείχνει ακόμη πιο μοναδικό.

Στιλιστικά μυστικά για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα σαν αυτή της Φαίης Σκορδά

  • Αν είναι η πρώτη φορά που φοράτε ολόσωμη φόρμα, επιλέξτε ένα απλό σχέδιο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν και αποτελούν μια πιο ασφαλή επιλογή. Αν όμως είστε πιο τολμηρή, δοκιμάστε μια έντονη χρωματικά ολόσωμη φόρμα σε navy, ροζ, burgundy ή λαδί απόχρωση.
  • Επιλέγοντας μαύρες ολόσωμες φόρμες μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει λεπτότερο.
  • Απογειώστε ένα ντύσιμο με ολόσωμη φόρμα και κάντε το πιο σέξι φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια.
  • Μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να φαίνεται από μόνη της ως ένα σύνολο, υπερβολικό για την περίσταση. Αν όμως την συνδυάσετε με sneakers, τότε κάνετε το σύνολο λίγο πιο casual και απλό.
  • Οι ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια, τύπου παντελόνας, απογειώνονται όταν συνδυαστούν με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα σακάκι. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και εντυπωσιακό ντύσιμο.
  • Τα σχέδια στις ολόσωμες φόρμες εργασίας – τύπου σαλοπέτας, μπορούν να φορεθούν με μπλουζάκι, crop top ή πουκάμισο από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.
  • Η επιλογή μιας ολόσωμης φόρμας με print είναι ιδιαίτερη. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο τείνει να τραβήξει την προσοχή μακριά από τις ατέλειες ενός σώματος.
  • Ολοκληρώστε το ντύσιμο με ολόσωμη φόρμα φορώντας μοντέρνα αξεσουάρ. Τα κοσμήματα, τα παπούτσια, οι ζώνες ή η τεχνική του layering (με ζακέτα, μπουφανάκι κλπ) οδηγεί σε ένα πιο εντυπωσιακό look.