Η ροζ ζακέτα της Φαίης Σκορδά είναι από τα BSB και κάνει χαμό

Είναι απίστευτη και girly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ροζ ζακέτα της Φαίης Σκορδά είναι από τα BSB και κάνει χαμό

Η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε δει μέσα από την εκπομπή της, επιλέγει πολύ συχνά να φοράει κομμάτια από την συλλογή της αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης των BSB. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε μια ζακέτα σε ροζ χρώμα που κάνει χαμό.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, λατρεύει την μόδα και πραγματοποιεί με κομμάτια που είναι trends, απίστευτους συνδυασμούς. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram που δημοσιεύει τις εμφανίσεις της, μας έχει δώσει πολλές ιδέες για looks. Τόσο πρωινά, όσο και πιο απογευματινά.

Η Φαίη Σκορδά με την βοήθεια και του στιλίστα της στην εκπομπή καθημερινά με τους συνδυασμούς της, αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Γνωρίζει τι της ταιριάζει και επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια πολύ εντυπωσιακή και girly ζακέτα, την οποία μπορείς και εσύ να βρεις και να αγοράσεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB

Ωστόσο, δείτε και αυτό! Η Φαίη Σκορδά, έδωσε το καλύτερο κολπάκι που θα σε δείχνει πιο ψηλή. Φόρεσε τις γόβες στο πιο κατάλληλο χρώμα, αλλά και ύψος. Είναι το πιο σωστό κόλπο για εσάς που δεν φημίζεστε και για... πρώτο μπόι.

Η Φαίης Σκορδά έχει φορέσει και ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB

Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Το ότι το φόρεσε μάλιστα με πουκάμισο από μέσα, το έκανε να δείχνει ακόμη πιο μοναδικό.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε το συγκεκριμένο look που μας άρεσε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μίνι τζιν φόρεμα με ράντες, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, κάνοντας το έτσι να δείχνει σαν ένα. Το look της ολοκλήρωσε επιλέγοντας ένα ζευγάρι λευκά sneakers από την εταιρία supergag greece.

Η Φαίη Σκορδά μας έδωσε έτσι μια ιδέα για ένα άψογο ανοιξιάτικο look που πρέπει και εσύ να αντιγράψεις φέτος με το που βγεις από την καραντίνα.

Αυτό είναι το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

ΤΖΙΝ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ - 59,90€

Φαίη Σκορδά Πρωινό φόρεμα BSB

Πρόκειται για το αμάνικο και συγκεκριμένα με τιράντες τζιν μίνι φόρεμα που θα βρεις από την νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020. Έχει στο μπροστινό μέρος του φερμουάρ, ενώ η γραμμή του είναι εφαρμοστή.

Να σημειώσουμε πως σαν Brand Ambassador της BSB η παρουσιάστρια του Πρωινού, Φαίη Σκορδά, πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για την αγαπημένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης η οποία σίγουρα σας αφορά. Τι συνέβη ωστόσο δείτε αναλυτικά εδώ.