Απίστευτα τα λευκά πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Με χαμηλό τακούνι

Τέτοια έχεις ξαναδεί; Είναι πολύ εντυπωσιακά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτα τα λευκά πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Με χαμηλό τακούνι

Η Βίκυ Καγιά, όσο αδυναμία έχει στα ρούχα, άλλο τόσο έχει και στα παπούτσια. Πάντα επιλέγει να φοράει τα trends που κυκλοφορούν, ωστόσο να είναι και άνετα στο περπάτημα. Τα πέδιλα που φόρεσε με το χαμηλό τακούνι τα οποία είναι λευκά χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια που επιλέγει κυρίως να φοράει η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι από την εταιρία των Migato, στην οποία κιόλας είναι brand ambassador. Την έχουμε δει να επιλέγει εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία κιόλας ξεπουλάνε σαν τρελά. Οι τιμές μάλιστα, είναι απίστευτες.

Σε μια από τις αναρτήσεις που είδαμε στον λογαριασμό της εταιρίας υπόδησης των Migato, είδαμε την Βίκυ Καγιά να φοράει ένα απίστευτο ζευγάρι πέδιλα, το οποίο είχε μικρό αλλά χοντρό τακούνι, το οποίο κάνει το περπάτημα πιο άνετο.

Είναι σε λευκό χρώμα και snakeskin και το καλοκαίρι δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου!

Πριν λίγες ώρες ωστόσο και συγκεκριμένα χθες, «έσκασα» μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Με 57 ευρώ μόνο τα μαύρα πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά όλο το καλοκαίρι

Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη βρει τα πέδιλα που θα φοράει όλο το καλοκαίρι και εμείς ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 57 ευρώ. Είναι μαύρα και πάνε με όλα.

Από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν λείπουν ποτέ μαύρα πέδιλα. Είναι διαχρονικά και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ. Η Βίκυ Καγιά που φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της αποφάσισε φέτος να επενδύσει σε ένα σχέδιο με χοντρά λουριά και με αγκράφα στο πλάι που κάνει την διαφορά και τα κάνει λίγο πιο τσαχπίνικα. Κι εμείς εννοείται πως βρήκαμε από που μπορείς να τα παραγγείλεις κι εσύ online.

Αυτά είναι τα πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά όλο το καλοκαίρι

Βίκυ Καγιά πέδιλα καλοκαίρι

Migato 57 ευρώ τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά

Ωστόσο, σε αυτή την φωτογραφία μπορείς να διακρίνεις και την σωματάρα που έχει κι εμείς έχουμε εδώ αναλυτικά τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει. Δείτε τις εδώ!