Ξεχάστε τα πέδιλα για το Καλοκαίρι - Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο στιλάτο παπούτσι

Εσύ τολμάς να το φορέσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχάστε τα πέδιλα για το Καλοκαίρι - Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο στιλάτο παπούτσι

Το πιο στιλάτο παπούτσια φόρεσε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά και θα πάθετε σοκ μόλις το δείτε. Τουλάχιστον για φέτος το Καλοκαίρι, ξεχάστε τα πέδιλα και τα σανδάλια, αφού το συγκεκριμένο στιλ που θα δείτε παρακάτω, θα κυκλοφορεί παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι λάτρης της μόδας και της αρέσει καθημερινά να είναι λαμπερή και περιποιημένη ακόμη και στο σπίτι. Στα τόσα χρόνια της καριέρας της στον χώρο, γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο χρωματικά όσο και με την σιλουέτα της.

Όταν προβαλλόταν μάλιστα το GNTM, αποσπούσε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Ωστόσο, και στις δημόσιες εμφανίσεις της, τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Πριν λίγες ημέρες ο φακός την απαθανάτισε με τον σύζυγο της να περπατούν χέρι χέρι και εντυπωσίασε.

Ωστόσο, σαν fashion expert η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πως για να ολοκληρωθεί ένα σωστό look, πρέπει να έχει και τα σωστά παπούτσια. Για αυτό και πάντα επιλέγει τα καλύτερα, από την εταιρία των Migato, όπου είναι και brand ambassador.

Στον λογαριασμό της εταιρίας υπόδησης, είδαμε την το μοντέλο να φοράει ένα τέλειο ζευγάρι για το Καλοκαίρι, που μας έκανε να ξεχάσουμε τα πέδιλα. Πρόκειται για τις σύγχρονες μπαλαρίνες.

Βίκυ Καγιά πέδιλα

Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο, έχει φορέσει και ένα ζευγάρι πέδιλα σε λευκό χρώμα που προκαλούν φρενίτιδα.

Ξεχάστε τα πέδιλα....ξανά - Η Βίκυ Καγιά έφαγε σκάλωμα με αυτό το παπούτσι από τα Migato

Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη βρει τα mules που θα φοράει όλο το καλοκαίρι και εμείς ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 55 ευρώ. Είναι μπεζ και πάνε με όλα.

Η Βίκυ Καγιά που φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της αποφάσισε φέτος να επενδύσει σε ένα σχέδιο με ψάθινο στυλ και λουριά στην φτέρνα που κάνει την διαφορά και τα κάνει λίγο πιο τσαχπίνικα. Κι εμείς εννοείται πως βρήκαμε από που μπορείς να τα παραγγείλεις κι εσύ online.