Βίκυ Καγιά: Έβαλε φόρεμα με θανατηφόρο σκίσιμο και "έριξε" το Instagram

Δείτε την ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Έβαλε φόρεμα με θανατηφόρο σκίσιμο και

H Βίκυ Καγιά έβαλε φόρεμα με θανατηφόρο σκίσιμο και "έριξε" το Instagram. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε μια τρομερή ανάρτηση που μας έδειξε για ακόμη μια φορά τα πολύ, ωραία και μακριά πόδια που διαθέτει.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που διαθέτει στυλ και άποψη και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση, τόσο εκτός τηλεόρασης, όσο και εντός. Η ίδια σε κάθε της ανάρτηση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και όχι μόνο.

Διαθέτει άλλωστε, ένα κορμί λαμπάδα, καθώς είναι πολύ ψηλή και έχει αρκετά μακριά πόδια. Αυτή την φορά η ίδια πόζαρε με ένα μπορντό φόρεμα με σκίσιμο και ψηλές γόβες και πραγματικά την θαυμάσαμε.

«Cyclamen... a shade between dark pink and red, inspired by the unique flower.. one of my favorites» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε την με το θανατηφόρο σκίσιμο:

Ωστόσο σε αυτή την φωτογραφία από το παρελθόν η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη

Πριν την ανάρτηση με το θανατηφόρο σκίσιμο φόρεσε το πιο στιλάτο παπούτσι

Το πιο στιλάτο παπούτσια φόρεσε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά και θα πάθετε σοκ μόλις το δείτε. Τουλάχιστον για φέτος το Καλοκαίρι, ξεχάστε τα πέδιλα και τα σανδάλια, αφού το συγκεκριμένο στιλ που θα δείτε παρακάτω, θα κυκλοφορεί παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι λάτρης της μόδας και της αρέσει καθημερινά να είναι λαμπερή και περιποιημένη ακόμη και στο σπίτι. Στα τόσα χρόνια της καριέρας της στον χώρο, γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο χρωματικά όσο και με την σιλουέτα της.

Όταν προβαλλόταν μάλιστα το GNTM, αποσπούσε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Ωστόσο, και στις δημόσιες εμφανίσεις της, τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Πριν λίγες ημέρες ο φακός την απαθανάτισε με τον σύζυγο της να περπατούν χέρι χέρι και εντυπωσίασε.

Ωστόσο, σαν fashion expert η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πως για να ολοκληρωθεί ένα σωστό look, πρέπει να έχει και τα σωστά παπούτσια. Για αυτό και πάντα επιλέγει τα καλύτερα, από την εταιρία των Migato, όπου είναι και brand ambassador.

Στον λογαριασμό της εταιρίας υπόδησης, είδαμε την το μοντέλο να φοράει ένα τέλειο ζευγάρι για το Καλοκαίρι, που μας έκανε να ξεχάσουμε τα πέδιλα. Πρόκειται για τις σύγχρονες μπαλαρίνες.

Βίκυ Καγιά πέδιλα