Σε αυτή την φωτογραφία του παρελθόντος η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη

Είναι απίστευτη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε αυτή την φωτογραφία του παρελθόντος η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής showbiz. Στα τόσα χρόνια καριέρας της έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες που έγιναν επιτυχία. Στα social media πριν λίγες ώρες μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρελθόν και είναι αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, είναι από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει η ίδια. Μόλις την είδαμε πάθαμε πλάκα, αφού το μοντέλο - παρουσιάστρια όπως και σήμερα, έτσι και τότε είναι πανέμορφη. Ωστόσο, έχει όλο το πακέτο, αφού διατηρεί και άψογες αναλογίες.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά, λόγω του κορωνοϊού να είναι και εκείνη κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, ωστόσο δεν ξεχνάει να κάνει την γυμναστική της έτσι ώστε να μείνει σε φόρμα και να διατηρήσει αυτές τις απίστευτες αναλογίες που έχει. Μπορείς να τις ακολουθήσει μάλιστα και εσύ και να αποκτήσει σώμα σαν το δικό της, δηλαδή, σαν μοντέλου.

Ωστόσο, εκτός από γυμναστική, η Βίκυ Καγιά κάνει και αναδρομές στο παρελθόν. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει. Το μοντέλο ήταν αγνώριστη, αφού τότε είχε μακριά μαλλιά.

Λίγα λόγια για την Βίκυ Καγιά

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα. Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.