Η floral παντελόνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι όνειρο - Κάνει τα πόδια πιο ψηλά

Θα την θέλεις και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η floral παντελόνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι όνειρο - Κάνει τα πόδια πιο ψηλά

Η floral παντελόνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι όνειρο καθώς κάνει τα πόδια πιο ψηλά. Η παρουσιάστρια ξέρει να ντύνεται τόσο εκτός πλατό, όσο και στην εκπομπή και κάθε της εμφάνιση πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντελόνα floral, τολμάς εσύ να το αντιγράψεις; Είναι μια απόχρωση που δείχνει girly που θα την φοράς όλο το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια έχει ένα ξεχωριστό στυλ και σίγουρα γνωρίζει πως να ντύνεται. Η ίδια στην εκπομπή που συμμετέχει ντύνεται κομψά, ενώ στην προσωπική της ζωή προτιμάει ένα πιο χαλαρό και αθλητικό στυλ.

Άλλωστε η ίδια είναι και λάτρης της γυμναστικής, αφού κάθε μέρα φροντίζει το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά. Η ίδια έχει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ που μας αρέσει αρκετά.

Αυτή την φορά επέλεξε μια παντελόνα που συνδύασε με κοντό πουκάμισο και ψηλά παπούτσια και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ίδια για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με το στυλ της και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή.

Δείτε την εδώ:

floral παντελόνα Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Να σημειώσουμε πως χθες όπως είδαμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βούρκωσε μπροστά στις κάμερες όταν έκανε μια αποκάλυψη για τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο πριν την εμφάνιση με την φλοράλ παντελόνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβγαλε ένα άγνωστο βίντεο από το Survivor

Δεν πρέπει να το θυμάται κανείς, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αυτό το βίντεο που βγήκε στην φόρα από τον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και έγινε αγαπητή στους τηλεθεατές, αφού ήταν μια έντονη προσωπικότητα, ενώ ήταν και πολύ καλή στους στοίβους μάχης.

Μάλιστα, μέσα στο Survivor, η δημοσιογράφος γνώρισε τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο και από εκεί ξεκίνησε ο έρωτας τους, ο οποίος σήμερα είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Ο Μπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το Survivor του πρώτου κύκλο, όπου οι Διάσημοι συζητούσαν ποιος θα πάριε το τοτέμ και συγκεκριμένα, ήθελαν να το πάρει η Λάουρα.

Στο βίντεο βλέπουμε όλους του παίκτες που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, ανάμεσα τους και ο Ντάνος.