Βούρκωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στις κάμερες - Η αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η ερώτηση του δημοσιογράφου που την έφερε σε αυτή την θέση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βούρκωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στις κάμερες - Η αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βούρκωσε για λίγα δευτερόλεπτα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στις κάμερες του Ευτυχείτε, όταν αποκάλυψε πράγματα για την δύσκολη περίοδο που περνά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χαμό της γιαγιάς του.

Πριν από λίγες ημέρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε γνωστό πως η γιαγιά του έφυγε από την ζωή - δείτε εδώ την ανάρτηση. Ο δημοσιογράφος του Ευτυχείτε λοιπόν ρώτησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το γεγονός αυτό και μπροστά στις κάμερες φάνηκε πολύ συγκινημένη:

"Ναι ήταν ένα δυσάρεστο. Ήταν αγαπημένη πολύ γιαγιά ο Κωνσταντίνος είχε περάσει πολλά χρόνια μαζί της. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά."

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο τι θα κάνει όταν βγει από την καραντίνα, στο πως περνάει την ερωτική της καραντίνα με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο αλλά και στο επαγγελματικό της μέλλον:

"Όταν βγούμε από καραντίνα θέλω πάρα πολύ να δω τις φίλες μου να αγκαλιαστούμε να φιληθούμε."

Όταν θέλει ο καθένας να απομονωθεί βρίσκει τον χώρο του και τον χρόνο του. Κάνουμε γυμναστική στο σπίτι με κάτι βαράκια, έναν διάδρομο και με ότι μπορούμε. Σηκώνουμε καναπέδες. Για τη νέα σεζόν δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε θα δούμε. Μου έγινε πρόταση να κάνω εκπομπή σαν παρουσιάστρια, ένα παιχνίδι, αλλά ήταν κάτι που δεν προχώρησε."

Δείτε το βίντεο που παραλίγο να βουρκώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όσα αποκάλυψε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο