Πένθος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η απώλεια που τον τσάκισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μεγάλο πένθος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου με την είδηση πως η αγαπημένη του γιαγιά, η οποία τον μεγάλωσε, έφυγε από τη ζωή, με τον παρουσιαστή να την αποχαιρετά με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram.

Με μία συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε το τελευταίο «αντίο» στη γιαγιά του, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν και η καλύτερή του φίλη.

Μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε, ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε τη γιαγιά του, βυθισμένος στη θλίψη, ενώ πριν από λίγες μέρες πέρασε ευχάριστες πασχαλινές στιγμές με την αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα που έστειλε:

«Εκτος από γιαγια που με μεγάλωσες ήσουν και η καλύτερη μου φίλη!!

Σ αγαπώ πολυ Barbara!!

Καλό ταξίδι» έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το έξαλλο μήνυμα που είχε στείλει πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο ίδιος λοιπόν βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς βρήκε τα ράφια. Όλα ήταν άδεια όπως θα δείτε και στην εικόνα που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor λοιπόν έκανε ένα story γράφοντας πάνω στην εικόνα ότι καταλαβαίνει να παίρνει κανείς τρόφιμα κλπ. αλλά γιατί τα χαρτιά;

"Super market της γειτονιάς! Τα αντισηπτικά, τα μαντίλια, τα ρύζια, τα μακαρόνια, τα ψωμιά του τοστ. Το καταλαβαίνω. Τα κ@λοχαρτά γιατί; Τι φοβάστε; Μην δεν έχετε να σκουπιστείτε; Κάντε Μπάνιοοο" έγραψε χαρακτηριστικά. Να πούμε βέβαια ότι αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Δείτε και σε τι κατάσταση ήταν τα σούπερ μάρκετ στη Στοκοχόλμη!

Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτηση χαρτί υγείας