Κι όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "έσπασε" αυγό στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βασάλου - Τρελό γέλιο

Πρέπει να το δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κι όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "έσπασε" αυγό στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βασάλου. Τρελό γέλιο με την φωτογραφία που ανέβασε στα Insta Stories της η παρουσιάστρια. Ποια ήταν η αντίδραση που είχε εκείνος;

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί τώρα που βρισκόμαστε όλοι σε αυτοπεριορισμό λόγω της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του μέσα στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται», περνάει τον περισσότερο χρόνο του αυτοπεριορισμού της στην κουζίνα, αλλά καθώς μαγειρεύει πάρα πολύ συχνά, αρκετά νόστιμα φαγητά.
Χθες οι δυο τους γιόρτασαν το Πάσχα μέσα στο σπίτι όπως όλοι μας άλλωστε. Ωστόσο βρέθηκαν με τους γονείς τους για να μην είναι μόνοι τους λόγο ημέρες. Όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασαν φωτογραφίες από αυτό το ξεχωριστό Πάσχα που ζήσαμε όλοι μέσα στα σπίτια μας και τον διαφορετικό τρόπο που το
γιορτάσαμε.

Το αυγό που "έσπασε" η Βαλαβάνη πάνω στον Βασάλο

Οι δυο τους διαθέτουν αρκετό χιούμορ και σαν ζευγάρι δεν λείπει το πείραγμα του ενός στον άλλο. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαθέτουν χιούμορ και πειράζουν αρκετά ο ένας τον άλλο.

Έτσι και χθες σε μια φωτογραφία που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "έσπασε" το αυγό πάνω στο πρόσωπο του Βασάλου προφανώς για πλάκα και εμείς κλάψαμε από τα γέλια.

Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος αυγό

Τώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τώρα που μένουν στο σπίτι και δεν έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις πάρα μόνο για τις εκπομπές τους το Σαββατοκύριακο, απολαμβάνουν την ηρεμία και την χαλάρωση στο σπίτι τους. Ενώ έχουν περισσότερο χρόνο για να εξασκήσουν το ταλέντο τους και στην μαγειρική. όπως όταν έφτιαξαν έναν απίστευτο κορμό σοκολάτας.