Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «έστρωσε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο στη δουλειά - Εικόνες από την κουζίνα τους

Έβαλε γάντια και ξεκίνησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «έστρωσε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο στη δουλειά - Εικόνες από την κουζίνα τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz οι οποίοι έχουν αποδείξει πως έχουν και πολύ χιούμορ. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η δημοσιογράφος «έστρωσε» τον σύντροφο της να κάνει δουλειά και συγκεκριμένα να μαγειρέψει. Η εικόνες από την κουζίνα τους είναι άκρως... απολαυστικές.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένουν όπως όλοι μας σε αυτοπεριορισμό μέσα στο σπίτι τους, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Ελλάδας για τον περιορισμό της πανδημίας του φονικού ιού κορωνοϊού.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μας δείχνουν μέσω αναρτήσεων τους πως κυλάει καθημερινά ο εγκλεισμός στο σπίτι. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν δείξει επίσης και διάφορους χώρους του σπιτιού τους. Όπως και την απίστευτη θέα από την ταράτσα τους, μιας και μόνο μέχρι εκεί μπορούν να κάνουν την βόλτα τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επίσης, περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας και με τις διαδικτυακές της φίλες έχει μοιραστεί πολλές συνταγές της όπως όταν έφτιαξε μια αλμυρή συνταγή και συγκεκριμένα σολωμό στον φούρνο με πατάτες γιατί και οι δυο γυμνάζονται και προσέχουν την διατροφή τους εντατικά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «έστρωσε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο στη δουλειά

Αυτή την φορά ωστόσο, δεν μπήκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κουζίνα, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιας και τον «έστρωσε» στην δουλειά και έναν κορμό σοκολάτας «κόλαση».

Μάλιστα, η Ευρυδίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκτός από εικόνες από την κουζίνα της, δημοσίευσε και αναλυτικά την συνταγή που ακολούθησε ο σύντροφος της με τα υλικά και την εκτέλεση.

Κωνσταντίνος Βασάλος instagram

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη

κορμός σοκολάτας συνταγή