H Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το number 1 πανωφόρι για την Άνοιξη - Το έχουν οι fashionistas

Πάρε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το number 1 πανωφόρι για την Άνοιξη - Το έχουν οι fashionistas

H Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το number 1 πανωφόρι για την Άνοιξη. Το έχουν οι fashionistas και θα το θες και εσύ καθώς είναι πραγματικά σε υπέροχο χρώμα και θα σε βολέψει πάρα πολύ για αυτή την εποχή που δεν θέλουμε βαριά ρούχα.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της και να ντύνεται όμορφα για να κλέβει τις εντυπώσεις όπου πηγαίνει με τα σύνολα της.

Η ίδια πόζαρε στο κήπο του σπιτιού της και αυτό το βεραμάν πανωφόρι που φόρεσε, πραγματικά μας τρέλανε καθώς είναι το ιδανικό για αυτή την περίοδο που ξεκινάνε οι ζέστες, ωστόσο βάζει και μια ψύχρα και δεν θέλεις να κυκλοφορείς ακόμα με το κοντομάνικο.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ωστόσο, δείτε και το νέο βίντεο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, με το τζάκι θα πάθετε πλάκα. Η ηθοποιός διασκέδασε στο σπίτι της και εμείς χαζέψαμε με το πόσο όμορφο και μοντέρνο είναι το εσωτερικό του.

Ποια ρούχα είναι στη μόδα την Άνοιξη και το καλοκαίρι

Γυναικεία ρούχα που υποστηρίζουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Το βασικότερο στοιχείο της βιωσιμότητας είναι η ισορροπία μεταξύ της παραγωγής αγαθών και της πρώτης ύλης που δαπανήθηκε ούτως ώστε να γίνει η παραγωγή των προϊόντων. Οι πρωτοφανείς περιβαλλοντικές καταστροφές που έλαβαν χώρα μέσα στο 2020, αλλά και πριν, ευαισθητοποίησαν τους σχεδιαστές.

Γυναικεία πουκάμισα με μυτερό γιακά τύπου Disco

Όπως ανέφερα και στην αρχή, το 70’s style είναι από τα μεγαλύτερα trends στα ρούχα για ακόμη μία φορά. Πιο συγκεκριμένα όμως, επέστρεψαν τα πουκάμισα με μυτερό γιακά. Φοριούνται κυρίως με σακάκι από πάνω, αφήνοντας τον γιακά να βγει έξω από το σακάκι ώστε να φαίνεται.

Αέρινα καλοκαιρινά φορέματα

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας εντάσσουν τα αέρινα φορέματα στις συλλογές τους. Προτίμησε τα μακριά φορέματα και δώστους περισσότερο στιλ με μία ψάθινη ζώνη ψηλά στη μέση, ώστε να κολακεύσεις ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου

Φορέματα με κρόσσια

Τα κρόσσια σε γενικές γραμμές ήταν πάντα μέσα στη μόδα. Άλλοτε στις τσάντες, άλλοτε στα ρούχα και άλλοτε και στα δύο ταυτόχρονα. Το καλό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι τα κομμάτια που ήδη έχεις αγοράσει δεν θα πάνε χαμένα.