Η Φαίη Σκορδά «έκαψε» καρδιές με το λευκό BSB φόρεμα της

Θα το λατρέψεις! Βρίσκεται και σε έκπτωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά «έκαψε» καρδιές με το λευκό BSB φόρεμα της

Καρδιές «έκαψε» η Φαίη Σκορδά με το λευκό φόρεμα που φόρεσε και μπορείς να βρεις και εσύ και να φορέσεις, αφού βρίσκεται στη συλλογή ρούχων της εταιρίας των BSB. Είναι πολύ στιλάτο και «αγκαλιάζει» τις καμπύλες της γυναίκας.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, λατρεύει την συγκεκριμένα εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει πολύ συχνά να φοράει ρούχα τους. Κάθε φορά μάλιστα, μας εντυπωσιάσει με τα κομμάτια που επιλέγει, αλλά και με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν στην εκπομπή της, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο λευκό μίνι φόρεμα, το οποίο έχει στενή γραμμή. Το ιδιαίτερο που έχει και το κάνει ξεχωριστό, είναι οι κομμένοι ώμοι. Ένα trend που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γυναικών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμφάνιση της της. Να πούμε, πως το look της ολοκλήρωσε με ένα απίστευτο ζευγάρι γόβες από την εταιρία bilero.

Ωστόσο, δείτε και αυτή τη ροζ ζακέτα που φόρεσε η Φαίη Σκορδά από την εταιρία των BSB. Είναι από τα αγαπημένα trend της Άνοιξης.

Αυτό είναι το λευκό φόρεμα των BSB με το οποίο έκαψε καρδιές η Φαίη Σκορδά

Λιγότερο από 50 € κοστίζει αυτό το απίθανο φόρεμα των BSB. Είναι λευκό με κομμένους ώμους και προκαλεί τρέλα σε όποια γυναίκα και αν το δεις μέσα από το διαδικτυακό κατάστημα της αλυσίδας. Είναι άκρως αισθησιακό και θηλυκό.

Το συγκεκριμένο από τα BSB ωστόσο, δεν διαφανίζει καθόλου. Είναι σε ριπ ύφασμα και ένα μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις. Αυτή με του κομμένους ώμους που χαρίζει παραπάνω θηλυκότητα.

ΡΙΠ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ - Από €59,90 μόνο με € 41,90

BSB λευκό με κομμένους ώμους φόρεμα

Πρόκειται για το μίνι ριπ φόρεμα, το οποίο έχει μανίκια 3/4 και πολύ ελαστικότητα. Έχει επίσης, κομμένους ώμους, όπως επίσης και κανονική γραμμή.

Ωστόσο και η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε δει μέσα από την εκπομπή της, επιλέγει πολύ συχνά να φοράει κομμάτια από την συλλογή της αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης των BSB. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε μια ζακέτα σε ροζ χρώμα που κάνει χαμό.