Ζέτα Μακρυπούλια: Βγήκε από το σπίτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φόρεσε τζιν που βρίσκεται σε έκπτωση

Και ξέρουμε που θα το βρείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Βγήκε από το σπίτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φόρεσε τζιν που βρίσκεται σε έκπτωση

Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εκτός σπιτιού βγήκε η Ζέτα Μακρυπούλια και σου βρήκαμε πόσο κοστίζει το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει. Μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις στη μισή τιμή.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια εν μέσω καραντίνας, ταξίδεψαν μαζί σε άλλους κόσμους που μόνο η μουσική του πρώτου μπορεί να φτάσει. Ο φωτογραφικός μας φακός πριν από λίγες ημέρες του απαθανάτισε σε μία πιο απλή και καθημερινή στιγμή, έξω απ' το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη, να ταΐζουν τις αδέσποτες γάτες που βρίσκονται στην περιοχή.

Τους δυο μήνες που ήταν ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους αναζητήσεις, με την Ζέτα Μακρυπούλια να γράφει πριν από λίγες μέρες: «Κι εγώ έχω ξεκουραστεί, έχω μαγειρέψει, έχω κλαδέψει, έχω τρέξει, έχω κάνει διαλογισμό, έχω καθαρίσει όλο το σπίτι, έχω δει σήριαλ, έχω διαβάσει, έχω κουρέψει, έχω βαρεθεί, έχω μελαγχολήσει, έχω ακούσει μουσική, έχω χορέψει, έχω γελάσει, έχω κλάψει, ΟΛΑ. Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά».

Ωστόσο, εκτός του να χαλαρώνουν στο σπίτι τους, η μεγάλη τους αγάπη όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από έξω από το σπίτι τους, είναι οι γάτες. Αφού και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το είχε αποκαλύψει όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Σε έκπτωση το παντελόνι που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια σε βόλτα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Βέβαια, ακόμη και όταν βγαίνει η Ζέτα Μακρυπούλια να ταϊσει τις γάτες είναι άκρως εντυπωσιακή. Επέλεξε μάλιστα να φορέσει ένα τζιν παντελόνι που στο βρήκαμε σε έκπτωση. Συγκεκριμένα, μπορείς να το βρεις από την εταιρία ALE με 62,90 €, από 89,90 € που ήταν η αρχική του τιμή.

Η παρουσιάστρια το συνδύασε με μπλούζα από την ίδια εταιρία η οποία βρίσκεται επίσης σε έκπτωση. Συγκεκριμένα, κοστίζει 20,90 €, από 29,90 € που ήταν η αρχική της τιμή.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης βόλτα