Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε να περπατήσει με τσάντα 11.000 ευρώ στο χέρι! Αδιανόητο

Έμειναν να την χαζεύουν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε να περπατήσει με τσάντα 11.000 ευρώ στο χέρι! Αδιανόητο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια και στις τσάντες, όσοι την ξέρουν το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Μια από τις πιο ακριβές της είναι αυτή που φόρεσε στην πρώτη έξοδο που έκανε μετά την καραντίνα για ένα απλό περπάτημα και κοστίζει 11.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη κρατάει στα χέρια της έναν... θησαυρό! Την προηγούμενη φορά που την τσάκωσαν οι κάμερες του Youweekly.gr να περπατά στο δρόμο κρατούσε μια άλλη τσάντα που έκανε επίσης 5.600 ευρώ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το ραντεβού που είχε βγει)! Γενικά φημίζεται για το γούστο και το στιλ της και κάθε της εμφάνιση γίνεται αφορμή συζήτησης.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στην πρώτη της έξοδο μετά την καραντίνα κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια. Είχε πάει να πάρει τον αέρα της φορώντας ένα συγκλονιστικό maxi φόρεμα - θα πάθετε σοκ με την τιμή του, δείτε την εδώ!

Αυτό που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν η τσάντα της την οποία, αφού το ψάξαμε, μπορεί να την βρει κάποιος στην εταιρεία Hermes και κοστίζει 11.000 ευρώ

Αυτή είναι τσάντα της Ελένης Μενεγάκη που κοστίζει 11.000 ευρώ

Ελένη Μενεγάκη με τσάντα Hermes 11.000 ευρώ