Φαίη Σκορδά: Φόρεσε σύνολο BSB και «τρέλανε»

Το πιο τέλειο συνολάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε σύνολο BSB και «τρέλανε»

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα απίστευτο συνολάκι από την αγαπημένη της αλυσίδα ρούχων. Η παρουσιάστρια του Πρωινού πολλές φορές στην εκπομπή της επιλέγει να φοράει ρούχα από τα BSB και πάντα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και «τρελαίνει».

Η παρουσιάστρια λατρεύει την συγκεκριμένη εταιρία και ένδυσης - υπόδησης και μας εντυπωσιάζει με τα κομμάτια που επιλέγει, όπως αυτό το απίστευτο, σορτσάκι το οποίο το συνδύασε με ένα λεοπάρ πουκάμισο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, συνδύασε ένα κλασικό τζιν σορτσάκι σε μαύρο χρώμα, με ένα πολύ εντυπωσιακό λεοπάρ πουκάμισο με μανίκια 3/4. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μια μαύρη ζώνη. Ενώ, το έκαναν πιο εντυπωσιακό το σύνολο της η cowboy μπότες της.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει και πιο σικάτα κομμάτια από τα BSB. Με το λευκό φόρεμα που φόρεσε και μπορείς να βρεις και εσύ και να φορέσεις και εσύ πατώντας εδώ, θα «κάψεις» καρδιές. Είναι πολύ στιλάτο και «αγκαλιάζει» τις καμπύλες.

Απίστευτο σύνολο είχε φορέσει από τα BSB η Φαίη Σκορδά και σε βόλτα της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό πως έχει μια απίστευτη αδυναμία στις κολεξιόν των BSB αφού πολλά από τα ρούχα της κατά καιρούς είναι από εκεί! Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου που τρέλανε τους πάντες το καυτό σορτσάκι της κι εμείς βρήκαμε πως μπορείς να το αγοράσεις κι εσύ σε σούπερ τιμή.

Τι τιμή έχει το σορτσάκι της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά σορτσάκι BSB τιμή

Το σορτσάκι όπως αναφέρουν πληροφορίες μας ανήκει στα BSB και βρίσκεται στα 49,90€ ενώ και το μπλουζάκι που ανήκει στην ίδια εταιρεία βρίσκεται στα 44,90€. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, κατάφερε με 95 ευρώ στο σύνολο να κάνει το πιο τέλειο ντύσιμο για το Σάββατο πρωί!