Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε "φωτιά" στο Instagram με το κόκκινο φόρεμα της

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε

Η Μελίνα Ασλανίδου, έβαλε "φωτιά" στο Instagram με το κόκκινο φόρεμα της. Με τις αναλογίες της, τρελαίνει πλέον τους διαδικτυακούς της φίλους. Το χρώμα πάντως της πάει πολύ και θα έπρεπε να το φοράει σίγουρα πιο συχνά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει ένα πραγματικά φοβερό σώμα, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της διατροφής που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί τις αναλογίες της.

Αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή που κάνει καθώς και στις φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Αυτή την φορά επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα που της πάει πάρα πολύ. Η ίδια έγραψε πως είναι το χρώμα του πάθους και του έρωτα και εμείς σίγουρα θα συμφωνήσουμε μαζί της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες ράγισε καρδιές με το μήνυμα της. Τι συνέβη

«Το κοκκινο ειναι το χρωμα του παθους,της αγαπης ,του ερωτα...Red is my color. #color #red #sentimientos #amor #passionpassport» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση:

Φωτιά εκτός από το κόκκινο φόρεμα έβαλε και το κοντό σορτσάκι της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρομερή φωτογραφία στην οποία φοράει ένα κοντό σορτσάκι και η αλήθεια είναι πως έκανε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να αναστενάξουν με τα τρομερά της πόδια.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από μία βόλτα που έκανε στην εξοχή και πόζαρε με ένα κοντό σορτσάκι το οποίο αναδείκνυε τα πόδια της.

Η φωτογραφία της μαγνήτισε τα βλέμματα και όχι άδικα αφού η τραγουδίστρια είναι σκέτη "φωτιά" με το λαμέ σορτσάκι της.

Μελίνα Ασλανίδου πόδια