Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το αγαπημένο της ρούχο! Πρέπει να το έχει κάθε γυναίκα

Υπέροχο και διαχρονικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το αγαπημένο της ρούχο! Πρέπει να το έχει κάθε γυναίκα

Αυτό είναι το αγαπημένο ρούχο της Μέγκαν Μαρκλ. Πρέπει να το έχει η κάθε γυναίκα, γιατί είναι υπέροχο και διαχρονικό. Θα το φοράς και βράδυ με κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ, αλλά και για να πετύχεις το τέλειο office look.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με το κομψό της στυλ, ακόμη και όταν μένει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι τόσο ο Δούκας όσο και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν έκπληξη σε εθελοντές από την ομάδα της Crisis Text Line, πέρνοντας μέρος σε μία από τις κανονικά προγραμματισμένες συναντήσεις τους στο Zoom. Το Crisis Text Line είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθά στην παροχή δωρεάν και εμπιστευτικών υπηρεσιών γραπτών μηνυμάτων ψυχικής υγείας σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ωστόσο έγινε ακόμα μια αποκάλυψη για το σημείο στο σώμα της που δεν αντέχει. Και ποιο είναι αυτό; Οι πατούσες της, λόγω της ουλής που έχει στα πλάγια, λογικά αποτέλεσμα κάποιας επέμβασης. Ωστόσο η Μέγκαν έχει έναν ακόμη μπελά στο κεφάλι της.

Το αγαπημένο ρούχο της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν φάνηκε να είναι ξεκούραστη και λαμπερή στη συνάντηση, έχοντας τα μαλλιά τηςσε ένα χαμηλό κότσο με ένα κομψό λαστιχάκι. Φορούσε επίσης ένα από τα αγαπημένα της ρούχα, ένα μακρύ μπλε πουκάμισο με κουμπιά. Η εν λόγω επιλογή φαίνεται να μοιάζει με το πουκάμισο Misha Nonoo Blue Striped «Husband» που φορούσε η δούκισσα σε φωτογραφίες από μια από τις τελευταίες βασιλικές της εμφανίσεις στο Λονδίνο και πριν από αυτήν στην μετακίνηση του Χάρι στον Καναδά.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ένα πιο δροσερό και χαλαρό ύφος μετά την μετακόμηση τους στο Λος Άντζελες με τον Πρίγκιπα Χάρι και τον μικρό γιο τους, τον Άρτσι, τον Μάρτιο.

Σε άλλες πρόσφατες εμφανίσεις βίντεο, η Meghan επέλεξε ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι για μια βίντεοκλήση με το Hubb Kitchen.

Δείτε την εμφάνιση της: