Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε σοκ με την τιμή που έχουν τα γυαλιά ηλίου της

Αδιανόητη τιμή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε σοκ με την τιμή που έχουν τα γυαλιά ηλίου της

Θα πάθετε σοκ με την τιμή που έχουν τα γυαλιά ηλίου της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έκανε μια απλή εμφάνιση και την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr. Η ίδια χαλαρή και ευδιαθέτη χαμογελάγε στο φακό.

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv, στα τόσα χρόνια καριέρας της, γνωρίζει τι ταιριάζει με τα χρώματα της, ενώ ξέρει και πως αναδείξει την σιλουέτα της με εξαιρετικό τρόπο. Καθημερινά και στην εκπομπή της, επιλέγει ρούχα που την φωτίζουν και πηγαίνουν με τα χαρακτηριστικά της. Κυρίως επιλέγει τις φωτεινές αποχρώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη, θέλει κάθε ώρα τις ημέρας να είναι στιλάτη και περιποιημένη, και το έχει καταφέρει, αφού κάθε φορά τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στις εξωτερικές της δουλειές και έχουμε «τρελαθεί» με τα looks που πραγματοποιεί.

Η ίδια κυκλοφορεί πλέον όλο χαρά. Τη χαρά της μαρτυρούν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU. Η Ελένη μάς στέλνει φιλιά αγάπης ποζάροντας χαμογελαστή και ανανεωμένη. Η ανανέωση ωστόσο οφείλεται και στο νέο πρόγραμμα της διατροφής της, αφού όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες «βάλαμε κάποια κιλάκια οικογενειακώς στην καραντίνα», δείτε εδώ μάλιστα και με ποιο τρόπο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που την «φόρτωναν». Ποιο το μυστικό της;

Πόσο κοστίζουν τα γυαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φούξια φόρμα που τόνιζε την σιλουέτα της και έδειχνε πόσο πολύ έχει αδυνατίσει. Ωστόσο εκτός από την φόρμα της, τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα γυαλιά ηλίου που φόραγε, που ωστόσο έχουν λίγο τσουχτερή τιμή.

Τα γυαλιά είναι της εταιρείας Celine και κοστίζουν 372 ευρώ. Μπορεί να είναι κάπως ακριβά, ωστόσο είναι ιδιαίτερα και ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Δείτε τα γυαλιά της εδώ:

Ελένη Μενεγάκη γυαλιά ηλίου