Το λευκό φούτερ της Φαίης Σκορδά σε προσφορά - Έχει χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις μέσα σε λίγες ημέρες

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το λευκό φούτερ της Φαίης Σκορδά σε προσφορά - Έχει χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις μέσα σε λίγες ημέρες

Το λευκό φούτερ της Φαίης Σκορδά είναι σε προσφορά και έχει χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις μέσα σε λίγες ημέρες. Θα το δεις και θα το θες αμέσως, καθώς είναι ότι πρέπει για αυτή την περίοδο που έχει ακόμα λίγο ψύχρα τα βράδια.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, φοράει BSB μιας λατρεύει την συγκεκριμένα εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει πολύ συχνά να φοράει ρούχα τους. Κάθε φορά μάλιστα, μας εντυπωσιάσει με τα κομμάτια που επιλέγει, αλλά και με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύντροφος της βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην ηλιόλουστη πλατεία της Βάρης να κάνουν τη βόλτα τους και τις αγορές τους από μαγαζιά της περιοχής. Εκείνη με athletic look, άβαφη, αλλά παρόλα αυτά γοητευτική και όμορφη, δείχνει ότι στην παρούσα φάση νιώθει καλύτερα από ποτέ. Ο έρωτας που της χτύπησε την πόρτα 3 χρόνια μετά το διαζύγιό της την κάνει ξανά να χαμογελά και να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της...

Το λευκό φούτερ της Φαίης Σκορδά σε προσφορά

Η Φαίη Σκορδά, όπως σας είπαμε λοιπόν λατρεύει την BSB, και έχουμε δει πολύ συχνά να φοράει ρούχα τους. Κάθε φορά μάλιστα, μας εντυπωσιάσει με τα κομμάτια που επιλέγει, αλλά και με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί.

Αυτή την φορά στην έξοδο με τον Νίκο Ηλιόπουλο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φούτερα από την συγκεκριμένη εταιρεία που είναι σε προσφορά. Συγκεκριμένα είναι BSB και κοστίζει 41,90. Μπορεί η παρουσιάστρια να έκανε βόλτες με τον σύντροφο της, πριν λίγες ημέρες όμως είχε διπλή χαρά με τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

Το φούτερ της είναι κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις, τώρα που ο καιρός είναι ακόμα λίγο πιο ψυχρός τα βράδια. Αλλά ακόμα και σε ένα νησί το καλοκαίρι.

Δείτε το:

Φαίη Σκορδά φούτερ εμφάνιση