Ημέρα ευτυχίας στο σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ημέρα ευτυχίας στο σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Ημέρα ευτυχίας στην οικογένεια και το σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη και το πρώην ζευγάρι σήμερα γιορτάζει; Ο παρουσιαστής το έκανε γνωστό με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κατά τον έγγαμο βίο τους, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη Λιάγκα και τον Γιάννη Λιάγκα. Ο μικρός τους γιος σήμερα λοιπόν έχει γενέθλια και ο πατέρας του, του ευχήθηκε με έναν τρυφερό τρόπο.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, διατηρεί όμως άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών του που είναι η βασική τους προτεραιότητα. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η Φαίη Σκορδά αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους και μάλιστα εκείνος έχει μετακομίσει κιόλας κοντά τους για να τα βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται.

Ο Δημήτρης λοιπόν σήμερα έκλεισε τα 6 του χρόνια και στο σπίτι τους έχει στηθεί πάρτι! Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή και της παρουσιάστριας.

Η τρυφερή ανάρτηση από την Φαίη Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

"Χρόνια πολλα ζωη μου Χρόνια πολλα αγόρι μου Ευχαριστουμε philip_papaspirou για την τέλεια τουρτα IRON MAN". Δείτε εδώ και πως γιόρτασε η παρουσιάστρια το Πάσχα και θα μείνετε άφωνοι!

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που δεν είχε δει ποτέ κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά έβγαλε στη δημοσιότητα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, μία φωτογραφία που δεν είχε δει ποτέ κανείς από την παιδική της ηλικία, στην αγκαλιά της αγαπημένης της μανούλας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε από τη μεριά της να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την γιορτή της μητέρας, μία μέρα πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες που δέχονται τις ευχές από τα παιδιά τους.

Έτσι με τη σειρά της και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά της αγαπημένης της μανούλας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

«Χρόνια πολλα μανουλες. Χρόνια πολλα μαμα .Σ αγαπώ πολυ ως τον ουρανό κ πίσω» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια.