Η Μελίνα Ασλανίδου παραδίδει μαθήματα με τα στιλιστικά της μυστικά - Θα τις "πατήσεις" όλες κάτω

Τόλμησέ το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Μελίνα Ασλανίδου παραδίδει μαθήματα με τα στιλιστικά της μυστικά - Θα τις

Η Μελίνα Ασλανίδου παραδίδει μαθήματα με τα στιλιστικά της μυστικά για ακόμα μια φορά και σου δείχνει τα δικά της κόλπα, ώστε να μαγνητίσεις στο πέρασμά σου. Θα τις "πατήσεις" όλες κάτω!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει ένα φοβερό σώμα, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της διατροφής που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί τις αναλογίες της, κάτι που δεν ξέχασε ούτε στις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή που κάνει καθώς και στις φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας με τους θαυμαστές της τα στιλιστικά της tips.

Αυτή την φορά επέλεξε να φορέσει ένα πιο sporty look που της πάει πάρα πολύ. Η ίδια έγραψε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στο προφίλ της, αφού είχε ράγισε καρδιές με το μήνυμα της πριν λίγες ημέρες. Τι συνέβη; Δείτε εδώ αναλυτικά!

Η Μελίνα Ασλανίδου παραδίδει μαθήματα με τα στιλιστικά της μυστικά - Το look που θα αγαπήσεις

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Παει καιρος που σβηνω το φως και σου ζητω σ ενα ονειρο μεσα να μπεις να σε δω ... Καλημερα κοσμε ... #Morning #music #love # happy #ontheroad"

«Έριξε» το Instagram και με το καυτό της μπικίνι

Η τραγουδίστρια εν όψη καραντίνας έχει ξεκινήσει και ανεβάζει το φωτογραφικό άλμπουμ των αναμνήσεών της από παλιότερες εκδρομές και εξορμήσεις της στην φύση.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα πλέγμα από τρεις φωτογραφίες που την δείχνουν με καυτό μπικίνι, τζιν σορτσάκι και μπαντάνα στα μαλλιά! Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως η παρουσιάστρια δεν διαμένει πια στην Αθήνα! Δείτε εδώ που είναι και τι κάνει!

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου που έβαλε "φωτιά" στο instagram