Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε ροζ και έγινε Barbie Girl - Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε ροζ και έγινε Barbie Girl - Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε ροζ και έγινε κυριολεκτικά το απόλυτο Barbie Girl! Δες την εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις μιας και προκάλεσε "πανικό" στα social media, και όχι άδικα θα λέγαμε.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς επιλέγει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά, κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά με την τελευταία της εμφάνιση, με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την εμφάνιση της Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά... Barbie Girl

Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε πως μπορούμε μέσα στο καθημερινό μας outfit να εντάξουμε λίγο "κέφι" χωρίς να κάνουμε πολλές υπερβολές. Και αυτό είναι να προσθέσουμε το ροζ στη ζωή μας.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφο της, Snik.

Άλλαξε μαλλιά και μοιάζει με... 17χρονη

Στον κομμωτή της έτρεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος της καραντίνας και άλλαξε τα μαλλιά της. Ωστόσο, το κούρεμα που έκανε, την έκανε να μοιάζει και με 17χρονη. Είναι αδιανόητο το γεγονός, όταν θα δείτε την φωτογραφία της.

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να επέλεξαν να επισκεφτούν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής προκειμένου να περιποιηθούν τον εαυτό της, ωστόσο το μοντέλο επέλεξε να πάει στο σπίτι του κομμωτή της και όχι σε μαγαζί.

Δύο μέρες μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας η Ηλιάνα Παπαγεωργίο, άφησε για λίγο τον αγαπημένο της και επισκέφτηκε τον κομμωτή και φίλο της προκειμένου να κόψει τα μαλλιά της. Ωστόσο, δεν έκανε καμία μεγάλη αλλαγή, παρά μόνο έκοψε τις αφέλειες, που είχαν μακρύνει πολύ και καθάρισε την ψαλίδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες της, όπως και την είδηση πως... με αυτά τα μαλλιά φαίνεται με 17χρονη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε μαλλιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαλλιά ηλικία