Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα πέδιλα της σεζόν - To snake print τους θα σε τρελάνει

Θα τα θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα πέδιλα της σεζόν -  To snake print τους θα σε τρελάνει

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα πέδιλα της σεζόν και το snake print τους θα σε τρελάνει. Αυτά τα πέδιλα που είναι για ατελείωτες βόλτες τώρα που έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες. Είναι τόσο άνετα που θα τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι fashion expert και γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην εμφάνιση της και στο στιλ της. Μια καλή εμφάνιση για να είναι ολοκληρωμένη σωστά, πρέπει να συνδυαστεί με το κατάλληλο παπούτσι και ηθοποιός μας έχει δείξει μερικά από τα πιο αγαπημένα trend.

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από στιλάτα τα παπούτσια θέλει να είναι και άνετα. Για αυτό κιόλας επιλέγει με προσοχή τα παπούτσια που θα φορέσει. Ενώ, το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ. Δηλαδή μην αγοράσεις ένα ζευγάρι που από την πρώτη ημέρα που θα το φορέσεις θα σε «χτυπήσει» σε κάποιο σημείο του ποδιού.

Στο λογαριασμό της στο Instagram αναρτήθηκαν μερικές φωτογραφίες, όπου φορούσε ένα απίστευτο ζευγάρι πέδιλα σε snake print. Είναι snakeskin και έχει κοντό και χοντρό τακούνι. Εκτός από τα πέδιλα της Αθηνάς Οικονομάκου, είδαμε και το ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου από ψηλά και μείναμε «κάγκελο».

Δείτε τα πέδιλα:

Αθηνά Οικονομάκου πέδιλα

Εκτός από τα πέδιλα της Αθηνάς Οικονομάκου την παράσταση έκλεψε και η φλοραλ της φούστα

Η φλοράλ φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι παραμυθένια και για άκρως ρομαντικές εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι. Είναι απίστευτη και θα την βρεις στη νέα συλλογή του «Project Soma» που κυκλοφόρησε και ήδη κάνει χαμό σε πωλήσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη μόδα και καθημερινά πραγματοποιεί στιλάτες εμφανίσεις, φορώντας τις πιο hot τάσεις που κυκλοφορούν. Βέβαια, επιλέγει κυρίως να φοράει τόσο σε ρούχα, αλλά και κοσμήματα από τις δικές της συλλογές που σχεδιάζει.

Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις σε φωτογραφίες της απίστευτα look και θα πάρεις μοναδικές ιδέες τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ. Της αρέσει να κάνει τολμηρούς και νέους συνδυασμούς, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στα χρώματα της και στο σωματότυπο της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είδαμε λοιπόν να φοράει την απίστευτη φλοράλ φούστα της με τον πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό τρόπο. Είναι μάξι, αέρινη και θα την λατρέψεις για τις καυτές ημέρες της θερινής περιόδου. Έχει την ονομασία «Waterloo Skirt».

Την φούστα της μάλιστα, συνδύασε με ένα μαντήλι - μπλούζα με το ίδιο σχέδιο που έχει την ονομασία «Tropicana Scarf» και με τη ζώνη «Jasmine Belt».