Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε το ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου από ψηλά και μείναμε «κάγκελο»

Η εικόνα θα σε κάνει να παραμιλάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε το ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου από ψηλά και μείναμε «κάγκελο»

Η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι από τα αγαπημένα νησιά της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος και περνάνε το περισσότερο διάστημα του καλοκαιριού. Ωστόσο, το ξενοδοχείο που διατηρεί στο νησί των ανέμων το έχετε δει; Μας το έδειξε από ψηλά και μείναμε «κάγκελο».

Την θερινή περίοδο η Αθηνά Οικονομάκου με το που τελειώνει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παίρνει το γιο της και περνάνε το καλοκαίρι τους στα δυο πιο λαμπερά νησιά του Αιγαίου. Κάθε χρόνο μάλιστα, δεν σταματά να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες που μοιράζεται με μαγιό στα social media.

Αρχικά, ο Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιούταν μόνο στην Μύκονο, ωστόσο πέρσι «μετακόμισε» και στην Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό η ηθοποιός βρισκόταν ανάμεσα στα δυο αυτά νησιά.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που δείχνει από ψηλά το ξενοδοχείο Kivotos Mykonos και μείναμε με «κάγκελο», αφού είναι απίστευτο.

Πάντως όπως και να έχει σε όποιο νησί και να πάει φέτος η Αθηνά Οικονομάκου, ένα είναι το σίγουρο! Ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της. Δείτε τη φωτογραφία της και θα πάθετε πλάκα.

Δείτε πως περνάει η Αθηνά Οικονομάκου τις ημέρες της στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου

Στην Σαντορίνη περνάει τις ημέρες των Πασχαλινών της διακοπών η Αθηνά Οικονομάκου με το σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους.

Ο επιχειρηματίας, άφησε λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του στην Μύκονο και πλέον δραστηριοποιείται στη Σαντορίνη. Το Μ. Σάββατο η Αθηνά Οικονομάκου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και έκανε την βόλτα της στα σοκάκι και την παραλία του νησιού μαζί με τις φίλες της.

Λάτρης των social media και κυρίως του Instagram καθημερινές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές της.

undefined